Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze nieuwe meetinstallatie weet je écht wat voor bril je nodig hebt

Aangeboden door DIJCK2 6 december 2019

Als je een bril hebt, weet je: 100% scherp zien is eigenlijk niet mogelijk. En als je voor zowel veraf als dichtbij een bril nodig hebt, is het al helemaal ingewikkeld. Maar bij Van der Leeuw Optiek en DIJCK2 kan het nu wel: met nieuwe meetapparatuur worden jouw glazen nu nog beter voor je op maat gemaakt, waardoor je in alle kijkgebieden superscherp ziet.

Hoe die nieuwe meting precies in zijn werk gaat? Thomas van DIJCK2 legt het uit. “Eerst doen we een oogmeting om de sterkte te bepalen. Dit gebeurt achter reguliere oogmeetinstrumenten. Vervolgens maken we met behulp van de Visioffice X een precieze 3D-reconstructie van je ogen ten opzichte van de brillenglazen. Er wordt daarbij o.a. gekeken naar het montuur dat je gekozen hebt, de afstand tussen je pupillen, wat jouw dominante oog is en de manier waarop je door je bril kijkt. Bij een sportieve bril die wat meer doorbuigt, zit de plek waar je scherp doorheen wilt zien op een andere plek in het glas dan bij een rechte bril. Met behulp van alle gegevens worden de brillenglazen helemaal op maat gemaakt en afgestemd op jouw natuurlijke kijkhouding.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Visioffice X

Je zicht is rustiger

Dat klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar what’s in it for you? “Doordat de brillenglazen nu nóg beter op maat worden gemaakt, heb je een veel rustiger zicht”, legt Thomas uit. “Ook is het scherpe kijkgebied in het glas is een stuk breder.”

Ook beschikbaar in multifocale glazen

Met de op maat gemaakte multifocale Varilux brillenglazen, kun je nog makkelijker schakelen tussen veraf en dichtbij. Door de combinatie van deze innovatieve brillenglazen en de bijzondere manier van meten heb je haarscherp zicht op alle afstanden. Verder hoef je geen extra hoofdbewegingen te maken om alles om je heen scherp te zien. Superfijn!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Upgrade je zicht!

Essilor, de fabrikant van de meest innovatieve brillenglazen, viert de 60ste verjaardag van het Varilux brillenglas. Daarom krijg je bij Van der Leeuw Optiek en DIJCK2 tijdelijk t/m 21 december een gratis upgrade cadeau op je brillenglazen. Kies je bijvoorbeeld voor de Varilux Comfort brillenglazen, dan ontvang je een gratis upgrade naar de Varilux X Design glazen ter waarde van € 120,-. Zo heb je nóg beter zicht voor hetzelfde geld.

Laat je door de Varilux specialisten van DIJCK2 vrijblijvend informeren over de voordelen. De actie geldt maar t/m 21 december 2019, dus zorg dat je voor die tijd even langs gaat.


Meer over DIJCK2 ontdekken?

DIJCK2 opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Oude Langendijk 2, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.