Dutch Dream is één van de beste beddenzaken van Delft en dit is waarom

Aangeboden door Dutch Dream Delft 6 mei 2019

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Als je huidige bed niet meer lekker ligt, zul je op zoek moeten naar vervanging. Volgens de reviews op wonenwonen.nl is Dutch Dream Slaapcomfort in Delft één van de beste beddenzaken van onze stad. Verkoopadviseur Marcel vertelt hoe dat komt.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Je krijgt een custom made boxspring voor een standaard prijs

dutch-dream-delft

De boxsprings van Dutch Dream Slaapcomfort worden gemaakt in de fabriek in Ter Aar. Pas wanneer jij een bestelling doet, gaan de specialisten aan de slag. Dit betekent dat je nieuwe boxspring helemaal op maat gemaakt wordt. “Wil je een bed van 220 cm lang, maar een laag hoofdbord? Geen probleem! Van de kleur, tot de pootjes en de vorm: alles is afgestemd op jouw wensen.” En nee, dat betekent niet dat je je blauw betaalt aan een nieuw bed. “We rekenen standaard prijzen. Voor €1.299,- heb je een boxspring van uitstekende kwaliteit met heerlijke matrassen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dutch Dream Delft. Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Ook mogelijk: leasen voor een vast bedrag per maand

dutch dream lease

Wil je wel een nieuw bed, maar heb je geen €2000,- in je achterzak? Daar heeft Dutch Dream een handige oplossing voor: je kunt er ook eentje leasen. Marcel vertelt: “Vanaf €29,95 per maand heb je een complete boxspring in een kleur naar keuze, inclusief matras. Je kunt kiezen uit vijf modellen: twee vaste en drie elektrisch verstelbare.” Als je nu een boxspring leaset bij Dutch Dream, krijg je daar een leuk cadeau bij: je bed wordt voorzien van een gratis uitstaplicht. “Dit is een lampje die aangaat op het moment dat jij uit bed stapt”, legt Marcel uit. “Dit kost normaal €99,-, dus dat is een leuk extraatje!”

Meer weten over het leasen van een boxspring? Lees dan dit artikel:

dutch dream lease

Krap bij kas, wel een nieuw bed: hier kan het in Delft

Wil je wél een nieuw bed, maar heb je geen €2000,- in je achterzak zitten om er eentje te kopen? Dan...

Zie hoe je boxspring wordt gemaakt


Als je eenmaal je nieuwe boxspring hebt besteld, duurt het zes tot acht weken voor hij bij je thuis is. Dat is best lang! Daarom heeft Dutch Dream sinds kort een fotoservice. “Tijdens het productieproces sturen we je vier tot zes keer een foto of video via WhatsApp”, vertelt Marcel. “Zo kun je volgen hoe je bed wordt gemaakt én wordt het wachten wat leuker.” Let op: deze service geldt alleen als je een boxspring koopt van Dutch Sleep, het eigen merk van Dutch Dream.

Goed advies

dutch-dream-delft
Marcel van Dutch Dream

Je brengt aardig wat uurtjes door in je bed, dus het is heel belangrijk dat je een matras en bodem krijgt die bij je lichaam past. Daar weten de adviseurs van Dutch Dream alles van. “Het matras bepaalt de slaapkwaliteit. Het is vooral belangrijk dat je houding correct is. Wij letten erop dat je lichaam op alle punten kan rusten, want zo voorkom je nek- of rugklachten.”

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.