Dit willen we in het oude pand van Albert Heijn aan de Mercuriusweg

Door Ilse Zoutewelle 10 januari 2018

Jou en Mij Styling zat een paar maanden in het oude pand van Albert Heijn aan de Mercuriusweg, maar intussen staat het pand weer leeg. Een triest gezicht, vinden wij! We hebben wat leuke ideetjes voor het oude pand van de supermarkt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een mega groot schoenenwalhalla

via GIPHY

Vraag een willekeurige vrouw wat ze mist in Delft en het antwoord is steevast: een goede schoenenwinkel. Dus waarom lossen we dit probleem niet op door een giga schoenenwinkel te openen aan de Mercuriusweg? Er is ruimte genoeg, dus wij zien mogelijkheden voor een goede mix tussen schoenen van dure merken om in te investeren en wat meer betaalbare schoenen.

Ballenbakdiscotheek

Ja, dit bestaat echt. In Londen is er een discotheek met een héle grote ballenbak waar je in kunt springen, zwemmen en duiken zoveel je wilt. Aan de bar kun je cocktails bestellen die naar snoepjes van vroeger smaken (Haribo gebakken eitjes! Zure matten!). Willen. wij. ook.

Een wellness

Voor de dichtstbijzijnde wellness moeten we minimaal twintig minuten fietsen en dat is jammer! Het pand is groot zat, dus er is genoeg ruimte voor een paar lekkere sauna’s, stoombaden en hottubs. En nu we toch bezig zijn: op dat parkeerterrein zien wij wel een verwarmd zwembad…

Een poppodium

Iets als Speakers is méér dan welkom in onze stad!

Veel Delftenaren hadden gráág een poppodium gewild in het oude pand van V&D, maar die wordt as we speak tegen de vlakte geslagen. Dus waarom niet aan de Mercuriusweg? Ruimte zat, geen gedoe met de buren… Waarom dit belangrijk is? Indebuurt-lezer Brian Smith verwoordt het als volgt: ‘Onze stad heeft meer winkels en uitgaansgelegenheid nodig. Meer animo en bezoekers is nodig in onze stad. Meer diversiteit! Meer cultuur! Meer toeristen! Meer gezelligheid! En zo blijft er geld in dat laatje komen voor onze stad.’

Een zwembad waarvan het dak open kan

zwembad sportfondsen
Foto: Sportfondsenbad

In het oude sportfondsenbad zat een dak dat open kon en we vinden het nog steeds jammer dat die weg is. Wij zien het wel voor ons, een zwembad om in de winter in een warm bad baantjes te trekken en ’s zomers lekker af te koelen. Van de parkeerplaats kan een mooie ligweide gemaakt worden. Goeie glijbaan erbij en je weet waar je ons kunt vinden!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.