Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom Delftse studenten boodschappen bij de AH XL doen

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 20 augustus 2019

Goed, niet élke Delftse student staat zijn mandje vol te laden bij de Albert Heijn XL (dat zou een beetje druk worden). Maar er zijn veel studenten die graag boodschappen halen bij de Appie op de Martinus Nijhofflaan. Wat vinden ze zo fijn aan deze supermarkt? We gingen op pad en vroegen het!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Paula en Lotte komen soms wel twee keer per dag

Lotte en Paula

Paula en Lotte komen bij de Appie omdat de supermarkt alles heeft. “Je hoeft nooit naar een ander, dat is wel zo fijn. Daarnaast vind ik de goede kwaliteit stiekem ook belangrijk,” vertelt Paula. Lotte woont vlakbij de AH XL, waardoor ze hier héél regelmatig komt: “Soms wel twee keer per dag. ’s Ochtends voor het ontbijt en aan het eind van de middag voor het avondeten. Ik weet nooit van te voren hoeveel huisgenoten er mee-eten, dus ik moet wel.”


Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Siward komt voor de versafdeling

Siward

Natuurlijk belanden ook de bonusaanbiedingen en huismerk producten in zijn mandje, maar Siward is vooral fan van de versafdeling. “Ik knip regelmatig wat van de verse kruiden. Ook de ‘buitenbeentjes’ vind ik top. Dit zijn groenten en fruit die er minder mooi uitzien, maar prima smaken en lekker betaalbaar zijn.”

Sue en Jens gaan voor de chille bonusaanbiedingen

Sue en Jens

Wat Sue en Jens het fijnste vinden aan de Albert Heijn? “De chille bonussen. Soms krijg je wel de helft korting op dure producten, dat vind ik echt top”, vertelt Sue. Jens vult aan: “Ik vind de zelfscanners ook heel handig. Dan weet je van te voren precies wat je kwijt bent.”

Voor Boris en Kevin is de Appie ‘gewoon lekker dichtbij’

Kevin en Boris

“We wonen allebei in een flat hiernaast, dus de AH is lekker dichtbij”, vertelt Boris. Kevin:”Daarnaast is het fijn dat de supermarkt er altijd netjes uitziet, dat vind ik belangrijk.” Hebben ze nog favoriete boodschappen? “Ja, het frikandellenbroodje belandt altijd in mijn mandje”, grinnikt Boris.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.