Dit is het meest verkochte product met Pasen en 5 andere leuke weetjes over de AH XL

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 17 april 2019

Dikke kans dat jij één dezer dagen naar de Albert Heijn XL gaat om inkopen te doen voor Pasen. We vertellen je wat de meest verkochte producten zijn rondom deze feestdagen en nog vijf andere weetjes over de supermarkt. Typisch gevalletje leuke inside informatie waarvan je niet wist dat je het wilde weten.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Gigantisch veel eieren

albert heijn xl eieren

Dat er met Pasen veel eieren worden gegeten, weet je wel. Maar zó veel, dat had je waarschijnlijk niet verwacht. Rond Pasen worden maar liefst 35.000 eieren verkocht bij de Albert Heijn XL! Dat zijn héél veel omeletjes, gekookte eieren en scrambled eggs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Nu gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Paasstol is razend populair

Ondanks dat steeds meer mensen met Pasen ook tijdens het diner uitpakken, blijft het paasontbijt populair. Dat blijkt wel uit de hoeveelheid paasstollen die er rond Pasen worden verkocht: maar liefst 2.500! In de weken voor Pasen is er een bakkerij die alleen maar stollen maakt voor Albert Heijn. Ze worden nog met de hand gevouwen: kun je nagaan hoeveel werk dat is.

Tip voor je paasontbijt: Westlandse aardbeien

albert heijn xl delft

 

Wist je dat Albert Heijn XL ook lokaal inkoopt? Vanaf begin volgende week is de eerste oogst Westlandse aardbeien beschikbaar. Die worden exclusief geleverd aan de AH door Kwekerij de Westlandse Aardbei. En geloof ons: die zijn héél lekker voor bij je paasontbijt. Als het lukt om ze zo lang te laten staan, tenminste…

De medewerkers van de AH gaan héél vroeg uit bed tijdens het paasweekend

De medewerkers van Appie staan op de zaterdag van het paasweekend al om 04.00 uur (!) in de winkel. Niet om paaseieren te zoeken, maar om brood te bakken. Dat gaat de hele dag door, zodat jij altijd verse broodjes kunt inslaan voor het paasontbijt.

Gewoon open met Pasen

albert heijn xl delft

Ben je toch sneller dan gedacht door de eieren heen of wil je ontbijten met verse croissants? Dan kun je op eerste en tweede paasdag gewoon naar de supermarkt. Tussen 10.00 en 20.00 uur is de Albert Hijn XL open. En is het mooi weer? De kolen briketten zijn alvast op voorraad, dus je kunt lekker gaan barbecueën. Let trouwens wel op: met Goede Vrijdag is de Albert Heijn XL open tot 19.00 uur.

Drie uur gratis parkeren

parkeren albert heijn xl nijhoff passage

Je kunt op je dooie gemakje boodschappen inslaan voor Pasen, want de eerste drie uur parkeer je gratis in de garage boven de supermarkt. Er zijn twee etages waar je je auto kwijt kunt, dus er is altijd wel een plekje te vinden. Winkelt net wat fijner!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.