Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de populairste bank van Delft

Aangeboden door Living Plaza Delft 25 december 2019

Het meest onmisbare onderdeel van de woonkamer is natuurlijk de bank. Je zit – of ligt – er elke dag wel even op en daarom moet ‘ie wel helemaal goed zijn. Het vinden van een zo’n perfect exemplaar is zo makkelijk nog niet, maar wij hebben een goede tip! René van woonwinkel Living Plaza vertelt wat de populairste bank van Delft is.


“De bank heet Pinto en we verkopen hem aan de lopende band. Dat komt doordat hij een tijdloze uitstraling heeft en heerlijk zit”. Wat ook heel fijn is: de bank kan naar jouw wens worden aangepast. Wil jij een leren bank? Dat kan. Zit jij toch lekkerder op een stoffen bank? Geen probleem. Niet alleen de stof van de bank kan worden aangepast, maar zelfs de poten zijn naar wens samen te stellen.

living plaza delftLage prijzen

Vind jij zoveel keuze maar lastig of heb je snel een bank nodig? De Pinto kan ook uit voorraad worden geleverd. Dat scheelt weer tijd en bespaart je keuzestress! Ook wordt de bank in Delft en omgeving gratis geleverd. Hoef je je over het vervoeren ook geen zorgen te maken. Speciaal voor de feestdagen heeft Living Plaza de Pinto afgeprijsd voor € 895,-. De reden dat de bank zo goedkoop weg mag? “Wij nemen genoegen met een mindere marge en hierdoor kunnen de banken voor minder worden verkocht”, aldus René.

Open met kerst

Kijk, dat vinden wij nog eens een goede deal. Wil je de bank even met eigen ogen bekijken? Living Plaza is tweede kerstdag geopend van 12.00 tot 17.00.


Meer over Living Plaza Delft ontdekken?

Living Plaza Delft woonwinkels

Gesloten13:00 - 17:00

Leeuwenstein 15, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.