Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mannenkleding shop je op de Wijnhaven en dit is waarom

Aangeboden door Strellson Delft 19 september 2019

Het is tijd om je wintergarderobe aan te vullen! Heb je geen zin in eindeloze shopsessies waarbij je de hele stad moet doorsjouwen op zoek naar iets leuks? Tip: ga naar de Wijnhaven. Daar zitten drie mannenmodewinkels op een rij. Elke winkel heeft zijn eigen stijl, dus je vindt er sowieso kleding die bij je past!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Steendam Herenmode

Steendam Herenmode is de eerste winkel die je tegenkomt vanaf de Hippolytusbuurt. Dikke kans dat je hier al eens geweest bent, want de zaak zit al 79 (!) jaar in Delft. Je vindt hier kleding in verschillende stijlen: van business tot casual. Qua merken kun je denken aan State of Art, Roy Robson, Profuomo, Blue Industry, A Fish named Fred en Ledub. Nieuw in de collectie is Olymp: dit merk heeft overhemden die strijkvrij zijn! Eelco van Steendam Herenmode vertelt welke stijlen en kleuren je hier deze winter gaat zien: “Dit seizoen zien we bij de colberts veel grove structuren en ruiten, zowel bij de casual als de nette varianten. Qua kleuren zien we (net als vorig jaar) veel groen en blauw, gecombineerd met gele, rode en bruin tinten.”


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Geopend09:30 - 21:00

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Steendam Jeans & Casual

In Steendam Herenmode zit de doorgang naar de volgende winkel: Steendam Jeans & Casual. Je hoeft dus niet eens naar buiten! Hier vind je (de naam zegt het al) meer casual kleding en jeans. “Hier hebben we bijvoorbeeld de stoere merken Vanguard en Cast Iron”, vertelt Eelco. “Dit laatste merk is nieuw in de winkel en staat bekend om zijn slank gesneden jeans, shirts, en comfortabele truien. Ook zit er dit seizoen een stoere leren jas in de collectie.” Toe aan wat nieuwe boxers? Kijk dan even in het rek van Adam Underwear: er zit geheid een printje tussen die je leuk vindt.

Strellson

Kun je eigenlijk ook nog wel een pak gebruiken? Geen probleem: Strellson vind je een deur verder. Dit is een Zwitsers mannenmodemerk dat staat voor kleding van hoogwaardige kwaliteit en materialen. “Dit seizoen hebben we bijvoorbeeld een slimfit kostuum met stretch erin”, vertelt verkoopster Linsey. “Daardoor zit het kostuum nog mooier en comfortabeler.” Naast kostuums heeft Strellson ook een leuke casual collectie, zoals de S.C. Orginal Edition, shirts, truien, jassen en jeans met mooie wassingen. “De tip van het seizoen is de coltrui. We hebben die in wel negen verschillende kleuren. Leuk in combinatie met een kostuum!”

Jij weet waar je moet zijn, de volgende keer dat je gaat winkelen! Hieronder vind je meer informatie over de winkels.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.