Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: gratis films en e-books voor kinderen

Door Danique Beijer 26 maart 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij. Hier komen ze:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Korting bij Mini me for you

Mini me for you is een webshop (en winkel in Delft) voor leuke spulletjes voor kleintjes tot en met vier jaar. Shop nu op de webshop met 20% korting. De korting geldt op alle producten. Je kunt de code: “wemakenerwatvan” gebruiken. De pakketjes worden elke dag verzonden.


Meer over Mini Me ontdekken?

Mini Me cadeauwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Hippolytusbuurt 19, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuis zit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Gesloten12:00 - 17:00

Pynepoort 4, Delft

Bekijk meer:warenhuizen

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.