De klanten van deze beddenzaak zijn supertevreden en dit is waarom

Aangeboden door Dutch Dream Delft 18 april 2019

Zo’n beetje ieder bedrijf zegt dat hij service belangrijk vindt. Maar of het ook écht zo is, is een tweede. Bij Dutch Dream Slaapcomfort kun je er vanuit gaan dat dit het geval is, want de beddenzaak is door klanten verkozen tot ‘5-sterrenspecialist’.

Wat het betekent als je een 5-sterrenspecialist bent? Verkoopadviseur Marcel legt het uit. “Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon. Dat is één van de belangrijkste punten van ons bedrijf, naast dat we natuurlijk heel goede bedden en boxsprings maken.”

Dit zeggen klanten

Op 5sterrenspecialist.nl hebben klanten Dutch Dream Slaapcomfort een beoordeling gegeven. Je kunt hier zien dat iedereen supertevreden is. Waar ze dan blij mee zijn? Meneer van Vondelen omschrijft het als volgt: ‘De verkoopadviseurs weten waar ze over praten. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en leveren goede service.’ Ook mevrouw Juffermans is heel erg te spreken over Dutch Dream. Ze schrijft: ‘We zijn heel goed geholpen! Er stond iemand in de winkel die echt de tijd voor ons nam en samen met ons de juiste keuze maakte. Na de bestelling werden wij via WhatsApp op de hoogte gehouden van het productieproces. Er werden ook foto’s gestuurd, heel leuk om te zien. We zijn erg blij met ons bed en bevelen deze winkel dus zéker aan.’

Dit koop je bij Dutch Dream Slaapcomfort

Je kunt bij Dutch Dream Slaapcomfort terecht voor boxsprings van diverse merken. Zo zijn ze dealer van Pullman, M-Line en Caresse. Daarnaast heeft de winkel een eigen merk: Dutch Sleep. Deze boxsprings worden gemaakt in de fabriek in Ter Aar. Koop je een boxspring van Dutch Sleep, dan wordt hij helemaal op maat gemaakt. Je kunt kiezen uit talloze stoffen, kleuren, hoofdborden en maten. En heb je even geen geld voor een compleet nieuw bed? Dan kun je ook een boxspring leasen.

Tweede paasdag geopend

Dutch Dream is van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 en 17.30 uur. Geen tijd? Kom op tweede paasdag langs, want van 12.00 tot 17.00 uur is de winkel open. Er is tot en met 30 april trouwens ook een goede actie: je krijgt 21 procent BTW-korting op de complete collectie. Langsgaan dus!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dutch Dream Delft. Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.