Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blokker in het centrum gaat verbouwen en is daarom een tijdje dicht

Door Ilse Zoutewelle 12 juli 2019

Twee jaar geleden kreeg de vestiging van Blokker in het centrum een make-over en nu is het alweer tijd voor een opfrisser. Daarom is de winkel van zondag 14 juli tot en met vrijdag 19 juli gesloten.

Wat er deze keer gaat gebeuren? “We gaan over op de nieuwste inrichting van Blokker”, weet een van de medewerkers ons te vertellen. “Dat betekent dat we ons meer gaan richten op de verschillende productgroepen, zoals ‘baby & speelgoed’ en ‘wassen & strijken’.” Verder krijgt de winkel een verfje: er komen grijs- geel- en blauwtinten op de muur. In het assortiment verandert ook het een en ander. “We krijgen meer elektra en huismerkproducten. We hebben bijvoorbeeld pannen, een staafmixer en een bestekset van ons eigen merk.”

Verbouwingsuitverkoop

Omdat sommige producten straks niet meer verkocht worden, houdt de winkel nog tot en met zaterdag verbouwingsuitverkoop. Op heel veel producten krijg je 50% korting. Wij spotten onder meer nog Tefal pannen, kookboeken, schoonmaakmiddelen en zeeppompjes.

Over een week is de winkel weer open

De Blokker in winkelcentrum De Hoven is al gebouwd in de nieuwe stijl. In het artikel hieronder kun je bekijken hoe dat eruit ziet. Zaterdag 20 juli is de winkel in het centrum weer open.

blokker in de hoven delft

Blokker in de Hoven is geopend: zo ziet het eruit

Tot voor kort moesten we een ritje maken naar de binnenstad om iets te kunnen kopen bij Blokker. Van...

Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:00 - 21:00

Pynepoort 4, Delft

Bekijk meer:warenhuizen

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.