Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort: je boodschappen doen bij online supermarkt Picnic

Door Iris Olsthoorn 2 maart 2017

Ben jij die rennende kinderen op de groente-afdeling en de lange rijen bij de kassa wel zat? Binnenkort kan je de drukke supermarkt vermijden. Online supermarkt Picnic gaat vanaf 2 april je boodschappen thuisbezorgen in Delft en omgeving. 

Waarschijnlijk ken je de naam Picnic supermarkt nog niet, maar dat is niet zo gek. De supermarkt heeft namelijk geen fysieke winkel en bezorgt momenteel alleen in de buurt van Utrecht, Amersfoort en Almere.

Bij deze online supermarkt bestel je je boodschappen via een app. De bezorging is gratis en je kan zelf kiezen in welk uur van de dag het elektrische wagentje van Picnic bij je voor de deur staat.

Boodschappenradar

Picnic heeft een paar handige snufjes: via de app kan je precies zien waar het karretje zich bevindt. Kan jij dus ondertussen nog even lekker de hond uitlaten. Ook hoef je maar voor minimaal €25,- te bestellen. Je hoeft dus niet meteen een halve wintervoorraad aan te leggen.

De online supermarkt breidt vanaf 2 april uit naar Delft. Ook als je in Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw of Den Hoorn woont heb je geluk, want hier komt Picnic ook naartoe.

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.