Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze 6 winkels in Delft en omgeving krijg je gratis babyspullen als aanstaande ouder

Door Carin van der Meij 22 september 2020

Als aanstaande ouder kom je er al snel achter: dit kost behoorlijk wat centen. Een kinderwagen, commode, hydrofiele doeken… De rekening loopt al gauw op. Gratis producten zijn dan ook meer dan welkom. Hier in Delft en omgeving krijg je voor noppes babyproducten- of pakketten. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zwanger- en babybox bij Blokker

Bij Blokker kun je twee gratis pakketten afhalen: de zwanger- én babybox. De zwangerschapsbox krijg je cadeau als je in verwachting bent, de andere box na de bevalling. Wat krijg je dan? Onder andere tijdschriften, babyproducten en kortingen op merken als Pampers, Elmex en C&A. Op de website van Ouders van Nu kun je de boxen aanvragen.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:00 - 18:00

Pynepoort 4, Delft

Bekijk meer:warenhuizen

De blije doos bij Prénatal

Prenatal in Den Haag

Het tijdschrift WIJ en de winkel Prénatal werken samen om aanstaande ouders te vertroetelen met het cadeaupakket ‘de blije doos’. Nadat je je online hebt ingeschreven, kun je bij de Prénatal in Den Haag het gratis cadeaupakket ophalen. De inhoud van de box varieert elke maand, maar het zijn altijd handige producten om je voor te bereiden op de kleine.

Gratis romper bij Zeeman

Een goede voorraad rompers is altijd handig. Zeeman helpt papa’s en mama’s een handje door gratis rompers uit te delen. Wat moet je hiervoor doen? Vraag online een gratis romper aan. Je ontvangt per e-mail een waardebon, waarmee je je cadeau bij een Zeeman in jouw buurt kunt afhalen.


Meer over Zeeman Delft Bastiaanpoort ontdekken?

Zeeman Delft Bastiaanpoort kledingwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Bastiaanpoort 2 , Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Kiekeboebox bij PLUS

Supermarkt PLUS geeft ‘de Kiekboebox’ cadeau aan kersverse ouders. Daar zitten luiers, babydoekjes, wasmiddel, maar ook waardebonnen in. Kortom: allemaal handige dingen die je goed kunt gebruiken. De Kiekeboebox kun je aanvragen tot je kindje maximaal twee maanden oud is en je moet ook de folder van PLUS ontvangen. Voldoe je aan de eisen en heb je het formulier ingevuld? Dan mag je de box ophalen bij een PLUS-supermarkt bij jouw in de buurt.


Meer over PLUS Martin Panis ontdekken?

PLUS Martin Panis supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Van Foreestweg 2 A, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Cadeautas bij Kruidvat

kruidvat

Kruidvat doet ook een duit in het zakje. Als je in verwachting bent, kan je een ‘Blije Baby Voordeeltas’ aanvragen. Je moet hiervoor wel een voordeelkaart van de winkel hebben. In de tas zitten onder andere luiers, wasgel voor de baby en lotiondoekjes. Deze gratis cadeautas vraag je online aan en kan je vervolgens afhalen bij een lokale vestiging.


Meer over Kruidvat Bastiaansplein ontdekken?

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Geopend09:00 - 19:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Welkom op de wereldpakket van Hoogvliet

Hoogvliet geeft aan kersverse ouders een ‘Welkom op de wereldpakket’. Is jullie kindje geboren? Geef dan online de geboortedatum door en ontvang dit gratis kraamcadeau met producten t.w.v. van €30,-. Het pakket haal je vervolgens op in de supermarkt.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.