9 x waarom boodschappen doen met kinderen wél leuk is bij Albert Heijn XL

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 17 oktober 2018
Boodschappen doen met je kinderen is echt zo’n gezellig uitje. In elk geval, dat wordt het als je ze meeneemt naar de Albert Heijn XL! En ja: ook voor jezelf is het een stuk prettiger om hier je boodschappen te doen. We vertellen je waarom.
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Veel gezonde, verse én snelle maaltijden voor het hele gezin

Op doordeweekse dagen is koken best een uitdaging en al helemáál als het nog gezond moet zijn ook. Gelukkig vind je bij Albert Heijn XL heel veel gezonde producten waarmee je makkelijk een maaltijd in elkaar draait. Je kunt kiezen hóé makkelijk. Er zijn zowel verspakketten waarbij alle ingrediënten in één doos zitten als vooraf bereidde maaltijden van de Deli Kitchen die je alleen maar even hoeft op te warmen. En ja: daar smullen de kinderen wél van mee!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd voor kinderen


Zie jij het tóch niet helemaal zitten om je kroost door de supermarkt heen te sjouwen? Ga dan je boodschappen doen op een middag dat er iets leuks georganiseerd wordt voor kinderen. Zo kunnen ze iedere eerste woensdag van de maand een workshop sushi maken volgen. Hoe vet is dat!

De hagelslagautomaat

Iedere ouder die ooit in Albert Heijn XL is geweest, weet ongetwijfeld hoe fantastisch kinderen het vinden om zelf hagelslag te tappen bij de hagelslagautomaat. En geef toe: stiekem vind je het zelf ook best leuk.

De ruime paden

 

De kans op karretjesbotsingen zijn echt minimaal bij de Albert Heijn XL. De paden zijn énorm en overal is genoeg ruimte om je karretje tussen te manoeuvreren. Jij hebt verder al genoeg om op te letten, dus dit kun je in elk geval van je lijstje afstrepen.

Het hamsterbootje

Ja, het hamsterbootje verdient een aparte vermelding. Als je alle boodschappen in je karretje hebt geladen is het een geweldige beloning voor je kleintjes om éven een ritje te maken in het hamsterbootje.

Er zijn speelhoekjes

Héél fijn als de kinderen het boodschappen doen toch een beetje beu raken: er zijn verschillende speelhoekjes in de supermarkt. Je vindt ze vlakbij de koffietafel en tegenover het frisdrankschap. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij mooi de rest van de producten in je karretje mikken.

Groot assortiment

Ook fijn: als je bij de AH XL bent geweest, hoef je niet naar een andere supermarkt omdat ze dat ene product nét niet hadden. Ook als je lactose- of glutenvrij eet of een bepaald dieet volgt, is er een dikke kans dat ze het hebben bij de AH. In totaal heeft de supermarkt maar liefst 30.000 verschillende producten, dus de kans is héél klein dat je niet vindt wat je zoekt!

Je kunt altijd ruim parkeren

albert heijn xl delft

Er is niets irritanter dan met kinderen in de auto te moeten zoeken naar een parkeerplekje. Dat probleem zul je bij de AH XL niet hebben, want er is een grote parkeergarage met ruime plekken. Zélfs op zaterdag is er hier altijd plaats. Daarnaast betaal je de eerste twee uur geen cent, dus daar hoef je je niet druk om te maken.

Er is een klantentoilet

Je kent het vast: je pakt net een karretje en je zoon of dochter moet toch nog even naar het toilet. Vervelend! Je hoeft in dit soort situaties niet in sneltreinvaart naar huis, want bij jouw Appie is er gewoon een toilet. Je vindt hem tegenover de kassa’s, vlakbij de geldautomaat. Ga vooraf wel even langs de balie: daar ligt de sleutel van het toilet.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.