6 acties waar je vroeg je bed voor uit moet

Aangeboden door Onze partners 12 mei 2016

Hoe lekker is dit! Delftse winkeliers geven op de vroege morgen van zaterdag 14 mei vette korting tijdens de Luilak actie.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Keukenspullen

Salt&Pepper Spyck

Spyck geeft met de Luilak actie korting op het assortiment van Salt & Pepper. Tussen 7 en 8 uur ’s ochtends krijg je 60 procent korting op onder meer wijnglazen, chique serveerplankjes en andere mooie keukenbenodigdheden van het merk. Tussen 8 en 9 uur is je voordeel 50 procent en tussen 9 en 10 uur 40 procent.


Meer over Spyck Delft ontdekken?

Spyck Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Oude Langedijk 22, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Luxe dameskleren

Luilakactie Style Kitchen

Van 8 tot 9 uur ‘s ochtends krijg je bij damesmodezaak No13 wel 40 procent korting op de hele collectie: dus ook op die ene mooie jas van Rains. Tussen 9 en 10 uur krijg je 20 procent. Sta je net om 9 uur in de rij voor de kassa? Geen paniek: er wordt nog gewoon 40 procent van het totale bedrag afgehaald.


Meer over No13 Delft ontdekken?

No13 Delft kledingwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Oude Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Fikse korting op mannenkleding

Luilakactie Style Kitchen

Ook bij mannenmodezaak Style Kitchen hebben de vroegste vogels het meeste voordeel: tussen 8 en 9 uur krijg je op de hele collectie 40 procent korting. Tussen 9 en 10 uur is dat 20 procent. Je voordeel loopt overigens best hoog op als je bedenkt dat er merken als G-Star, Clarks en Drykorn verkocht worden.


Meer over De Style Kamer Delft ontdekken?

De Style Kamer Delft kledingwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Oude Langendijk 14, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Servies

yong bord spyck

Op het serviesmerk Yong geeft Spyck ook korting. Tussen 7 en 8 uur 30 procent, tussen 8 en 9 uur 20 procent en tussen 9 en 10 uur 10 procent. Dat kan je dus toch maar zo heel wat euro’s schelen op een aanvulling van je servies.

Korting op kleding

van uffelen

Bij van Uffelen moet je gewoon zorgen dat je om 7 uur op de stoep staat, want het is nog geheim welke actie ze doen. Maar hij is gegarandeerd goed, dus je gaat sowieso niet voor niets vroeg je bed uit. Naast de Luilak actie houdt van Uffelen ook verbouwingsopruiming waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 70 procent.


Meer over Van Uffelen Mode Delft ontdekken?

Van Uffelen Mode Delft kledingwinkels

Nu open09:30 - 17:30

Jacob Gerritstraat 12, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Pak met korting

Luilakactie Strellson

Om half 9 al geslaagd bij een van de andere zaken? Ren dan nog even naar Strellson voor een mooi pak, want tot 9 uur is je voordeel 40 procent op de hele collectie. Wanneer je iets minder snel bent in het maken van je keuze, betaal je tussen 9 en 10 uur alsnog 20 procent minder. Ook niet verkeerd.


Meer over Strellson Delft ontdekken?

Strellson Delft kledingwinkels

Nu open09:30 - 17:30

Wijnhaven 18, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Dit is een gesponsord artikel.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.