Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woonwinkels Delft: bij deze zaken scoor je leuke spullen voor thuis

Door Iris Olsthoorn 30 september 2020

Leefden we in de zomermaanden vooral buiten, nu kruipen we ’s avonds lekker op de bank. En als je weer zo veel binnen zit, wil je dat je huis er goed uit ziet. Toch? Gelukkig barst het in Delft van de toffe woonwinkels waar je woonspullen koopt om je interieur een boost te geven:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tip: momenteel (oktober 2020) ‘is shoppen even géén uitje’, zoals Rutte benadrukte in zijn laatste persconferentie. Wil je toch op jacht naar woonspullen? Je kunt bijvoorbeeld van te voren op de social media accounts of website van de bewuste winkel te kijken voor inspiratie. Op die manier kun je gerichter shoppen. 

Seven Days: industrieel en trendy

seven days store woonwinkel delft
Foto: Seven Days Store

Hou je van industrieel en trendy? Dan ga je gegarandeerd kwijlen als je bij Seven Days binnen loopt. Je vindt hier voornamelijk meubilair van Nederlandse designers.


Meer over Seven Days Delft ontdekken?

Seven Days Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Oude Langendijk 7a, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Art Deco Style & Lights: een art deco paradijsje

art deco style & light woonwinkel delft

Voor wie van art deco en jugendstil houdt, moet als de wiedeweerga naar de Breestraat. Bij Art Deco Style & Lights vind je lampen, stoelen, tafels en meer in dit specifieke stijltje. Je krijgt bijna het gevoel alsof je je in de jaren ’20 begeeft als je deze winkel binnengaat.


Meer over Art Deco Style & Light ontdekken?

Art Deco Style & Light woonwinkels

Vandaag gesloten

Breestraat 17, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Van Waay & Soetekauw: modern en chique

van-waay-en-soetekauw-vaas

Voel jij het geld meteen in je zak branden als een meubelstuk omschreven kan worden als ‘modern en chique’? Dan mag je Van Waay en Soetekouw niet overslaan. Je vindt hier meubilair van Vitra en Artifort: niet de minste namen. Overigens is de zaak uitstekend geschikt om inspiratie op te doen voor je eigen huis, de zaak is prachtig ingericht.


Meer over Van Waay en Soetekouw Delft ontdekken?

Van Waay en Soetekouw Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Markt 17, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Meubel & Slaaphuys: trendy en landelijk

Meubel & Slaaphuys binnenwatersloot

Meubel & Slaaphuys op de Binnenwatersloot is inmiddels al een tijdje verdwenen, maar gelukkig is zijn grote broer nog altijd op de Bellweg in Delft te vinden. Fans van de landelijke, industriële of vintage stijl zijn hier aan het goede adres. Deze Delftse woonwinkel verkoopt merken als UrbanSofa en Rivera Maison en heeft ook veel leuke kleinere woonaccessoires in huis.


Meer over Meubel & Slaaphuys Delft ontdekken?

Meubel & Slaaphuys Delft woonwinkels

Geopend12:00 - 18:00

Bellweg 8-12, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Winkels met leuke woonaccesoires

voorlopig delft

Behalve bovenstaande winkels, hebben we in Delft ook nog een heleboel winkels niet helemáál in het rijtje woonwinkels of -warenhuizen passen, maar wél hele leuke woonaccessoires verkopen. Ben je niet opzoek naar een nieuwe bank, maar wel naar een gezellig dekentje, mooie plantenpot of unieke lamp of klok dan kun je bijvoorbeeld naar Voorlopig, Goodstore, Groene Vingers, CASA of Dille & Kamille. 

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen Wonen

adv.