Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 kraamcadeautjes kan je helemaal laten personaliseren

Aangeboden door Leonietje’s Delft 4 mei 2017

Iedereen die er laatst een neefje, nichtje of buurmeisje bij heeft gekregen, zal het herkennen: het vinden van een origineel kraamcadeautje kan knap lastig zijn. Daarom tippen we vijf kraamcadeautjes van Leonietje’s die je helemaal kunt personaliseren met naam, geboortekaartje of stijl van de babykamer.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Slabbetje

Hebben de ouders van de newborn je een té schattig geboortekaartje toegestuurd? Dan kan je die laten terugkomen in het kraamcadeau. Je kunt het kaartje gewoon meenemen naar Leonietje’s: dan borduren zij (een gedeelte) van het geboortekaartje op een slabbetje. Is dat niks voor jou? Dan kan je ook een leuk stofje uitkiezen om het slabbetje van te laten maken.

Je bestelt het slabbetje hier.

Knisper-olifantje

leonietjes kraamcadeauPerfect accessoire voor in de babykamer, deze schattige olifantjes! Naast dat je ze in dezelfde stijl als de kamer kunt laten maken, hebben ze knisperende oortjes en zijn ze vrij licht. Hierdoor kan de baby hem al snel zelf vasthouden.

Je bestelt de olifant hier.

Rammelaar

leonietjes kraamcadeau

In de eerste maanden is deze uil een leuk accessoire voor in de babykamer. Daarna stop je de uil lekker in de babywagen en is het perfect vermaak. En o ja: deze rammelaar is er ook in katten-variant.

Je bestelt de rammelaar hier.

Schortje

leonietjes kraamcadeau

Wil je graag iets geven waar de baby over een tijdje fijn mee kan spelen? Dan is dit schortje een perfect cadeau. Ze worden op maat gemaakt voor kinderen van twee tot en met negen jaar. Natuurlijk kan je zelf de stof uitzoeken en er een naam op laten borduren. O ja: bij ieder schortje krijg je er standaard een pollepel bij.

Je bestelt het schortje hier.

Knuffel-aap

apie Leonietje'sHeb je al kennisgemaakt met Apie? Apie wordt met de hand gemaakt en daarom kan je helemaal zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien. Zo past hij altijd bij de kinderkamer van degene die hem krijgt. Natuurlijk kan je Apie ook personaliseren: voor een paar euro extra staat er een naam op zijn broek.

Je bestelt Apie hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Leonietje’s Delft. Meer over Leonietje’s Delft ontdekken?

Leonietje’s Delft speelgoedwinkels

Geopend13:00 - 17:30

Nieuwe Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.