Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke cadeautjes voor elk budget

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven 25 november 2019

Het is bijna vijf december en ook de kerstdagen komen snel dichterbij. Tijd om cadeautjes te kopen! Bij Leonidas in winkelcentrum De Hoven kun je je slag slaan: of je nu een groot of klein budget hebt. Winkelmedewerkster Brenda tipt vijf leuke cadeautjes!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Cadeaupakketje

Als je een rondje loopt in de (splinternieuwe!) winkel van Leonidas, zie je heel veel mooie cadeaupakketjes staan. Zo kun je bijvoorbeeld voor €13,50 een chocoladebootje kopen dat is gevuld met bonbons, marsepein en een chocoladelolly. Maar als je liever een pakket wilt met kerstchocolade, kan dat ook. En staat er niets tussen dat bij je past? Dan maken de medewerkers graag een cadeaupakket op maat.

Chocoladeletter

chocolaterie leonidas

Wil je met Sinterklaas een écht lekkere chocoladeletter cadeau geven? Dan moet je naar Leonidas. Je vindt hier verschillende letters die er allemaal prachtig uitzien. Je hebt keuze uit wit, melk of puur. De kosten? €6,95!

Koker met kerstballetjes

Die plastic of glazen kerstballen zijn mooi hoor, maar een eetbare kerstbal is natuurlijk veel leuker. Voor €12,50 heb je een kokertje met 23 kerstballen. De smaken zijn verschillend: denk aan praline beschuit, hazelnootpasta, gepofte rijst en gezouten karamel. Wij zeggen: topcadeau om jezelf (of een ander) mee te verwennen!

Chocoladesint

Perfect cadeautje voor in de schoen: deze Sinterklaas van chocolade. Hij kost maar €3,50 en voor dat geld wordt hij nog leuk ingepakt ook.

Kerstboombonbons

Leuk om uit te delen bij de koffie of cadeau te geven: deze doos met kerstboombonbons. Elke rij heeft een andere smaak die past bij kerst. Denk aan puur-mandarijn, wit-cranberry, melk-amandelcrème en melk-macaron-koffie. De box kost €14,95 en bevat maar liefst 32 heerlijke bonbons.

Goed, jij weet waar je moet zijn voor een leuk cadeautje! De medewerkers van Leonidas pakken alles zorgvuldig in en doen het ook nog in een cadeautasje. Online bestellen kan ook: dat doe je via de onderstaande oranje button.


Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven chocolaterieën

Gesloten09:00 - 18:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.