Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke én betaalbare cadeautjes voor je moeder

Aangeboden door Mini Me 9 mei 2019

Ben jij zo iemand die elk jaar aankomt met hetzelfde cadeautje voor Moederdag? We helpen je op weg met vijf cadeautjes waar je elke mama blij mee maakt op 12 mei. Alle presentjes zijn te koop bij Mini Me, de nieuwe winkel voor kinderen en ouders op de Hippolytusbuurt.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Mommy bag

Dit is een flinke tas, ideaal om mee te nemen tijdens een uitje met de kinderen. Je kunt er alles in kwijt: speelgoed, verschoningsspullen, tussendoortjes, een waterflesje… En het leuke is: hij kost maar €4,95!


Meer over Mini Me ontdekken?

Mini Me cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Hippolytusbuurt 19, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Lieve kaart

Je kunt uitpakken met de duurste cadeaus en de mooiste rozen, maar soms zijn lieve woorden alles wat je moeder nodig heeft. Dit kaartje zegt het allemaal: je bent lief, mooi, slim, zorgzaam… En dan kun je het óók nog aanvullen met lieve woorden op de achterkant. De kosten? €1,50.

Oorbellen

Dit zijn typisch van die oorbellen die je al-tijd kunt dragen. Handig om te weten: de staafjes zijn goudkleurig. Geheid dat je mams hier gelukkig van wordt! Voor €3,95 liggen ze ingepakt en wel bij je thuis.

Scrub voor een betere wereld

Deze scrub is niet alleen heerlijk voor je gezicht: hij is ook nog eens beter voor de wereld. De scrubkorrels worden gemaakt van kalk uit Amsterdams drinkwater, er zitten geen ingrediënten in die slecht zijn voor het milieu én de verpakking is gemaakt van bioplastic. Kortom: met deze scrub maak je niet alleen je moeder blij! Dit cadeautje kost €14,95.

Ook nog een leuk cadeautje voor papa

mini me delft

Ook aan vaders is gedacht bij Mini Me. Daarom kun je woensdag 29 mei een cadeautje maken voor Vaderdag! Tussen 09.30 en 16.30 uur kun je binnenlopen met je kinderen, mogen ze een fotolijstje versieren en wordt er een foto van hen gemaakt. De kosten zijn €2,50 per kind.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.