5 x lekker eten van Ekoplaza om mee te nemen tijdens een picknick

Aangeboden door Ekoplaza Delft 2 augustus 2018

Als er íets is waar je met dat warme weer geen zin in hebt, is het koken. De beste optie? Koop wat eten en ga ervan genieten in het park. Bij Ekoplaza vind je méér dan genoeg lekkers voor een gezonde én biologische picknick. We tippen vijf producten die perfect zijn om mee te nemen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vers brood

ekoplaza delft

Een picknick is niet compleet zonder brood. Bij Ekoplaza vind je verschillende kleine, losse broodjes en ‘gewoon’ brood. Er zijn vooral veel verschillende soorten desembrood: ideaal voor een goed belegde sandwich.

Lekkere smeerseltjes

 

Op zo’n lekker broodje hoort natuurlijk ook goed beleg. Ekoplaza heeft énorm veel lekkere smeerseltjes die je niet snel ergens anders tegenkomt. Denk aan caponata, lupine, erwten/munt spread, wortel/gember spread en verschillende soorten hummus. Yum!

Hollandse en buitenlandse kaas

ekoplaza delft

In de koelbox gaat ook een lekker stuk kaas. De Hollandse kaas komt uit Zoeterwoude van kaasboerderij de Vierhuizen. Dit is een biologische boerderij waar de koeien buiten grazen op graslanden met veel kruiden. Er worden geen rare dingen toegevoegd aan de kaas, dus je kunt dit met een gerust hart op je broodje leggen.

Biologische wijn

Als je dan toch aan het relaxen bent in het park, kun je het er beter meteen maar goed van nemen. Leg dus ook een lekkere witte wijn, rode wijn of rosé in je mandje! En denk nu niet biologische wijn: dat is zeker véél duurder dan gewone? Nee hoor! Voor €3,99 heb je al een uitstekend roseetje. Proost!

Zelfgemaakte salades

ekoplaza delft

Ze zijn lekker hoor, die kant-en-klare salades uit de ‘gewone’ supermarkt, maar vaak toch een tikkie klef. De salades van Ekoplaza worden ter plekke klaargemaakt met verse ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan een salade met bieten, feta en quinoa of eentje met kikkererwten. Alle salades zijn 100 procent biologisch en de meeste zijn ook nog eens vegetarisch. Je betaalt tussen de €2,50 en €5,- voor een salade, dat is een prima prijsje voor een volledige maaltijd!

Ekoplaza Delft supermarkten

Nu open08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.