Met deze 5 cadeaus maak je iedereen blij

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 11 december 2018

Is er iets leuker dan cadeautjes krijgen? Jazeker: cadeautjes van chocolade krijgen! Dus heb je nog een plekje over op je verlanglijst voor kerst, zet dan snel één van deze lekkere cadeautjes erop. En als je nog een presentje moet kopen, heb je er bij deze een heleboel ideeën bij. Je vindt ze bij Chocolate Company Café in Delft.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hotchocspoon

chocolate company café delft

Niets is fijner dan op een druilerige decemberdag op de bank te kruipen met een dampende kop warme chocolademelk. Het voelt extra kerstig met deze hotchocspoons van Chocolate Company Café Delft. Ze zien er enig uit, dus het is een heel leuk cadeautje om weg te geven! De hotchocspoons kosten €3,90 per stuk. Wil je er liever een groter cadeau van maken? Ze zijn ook beschikbaar in een geschenkverpakking: dan zitten er vier in een pakje. Dat kost €15,95.

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Nu open09:30 - 20:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

ChocoBar

Just Justa fotografie

Een chocoladereep die je met een gerust hart cadeau kunt doen: dat zijn de ChocoBars van Chocolate Company Café Delft. Ze zijn te krijgen in de smaken melk, wit of puur en zien er allemaal even prachtig uit. Een kleintje kost €4,50, voor de grote ben je €15,95 kwijt.

Kerstboompjes van chocolade

Deze boompjes wil je het liefst cadeau doen aan jezelf, zo mooi zijn ze. Je kunt ze gebruiken als eetbare kerstdecoratie, maar zijn ook heel leuk om te vullen met ijs en dan te eten als kerstdessert. Een klein boompje (135 gram) kost €9,95, de grote (300 gram) is €15,95.

Chocoladefondue

Ook een lekker dessert: chocoladefondue! Bij Chocolate Company Café Delft koop je chocoladefondue in een blikje. Naast wit, melk en puur kun je ook fonduen met chocolade die nét even anders is. Wat dacht je van tiramisu, caramel, crunchy cookie of brownie? Dat wordt héél lekker dippen met fruit, marshmellows en lange vingers. Een blikje kost €9,95. Wil je er meteen een fonduesetje bij? Dan betaal je €19,95.

Bonbons, truffels en kerstkransjes

chocolate company cafe

Ook een cadeau waar je iedereen blij mee maakt: bonbons! Of zoals ze bij Chocolate Company heten: boMbons, een explosie van smaak. In het café op de Markt vind je een vitrine vol heerlijke én mooie bonbons. Daarnaast hebben ze ook champagnetruffels en kerstchocolaatjes. Hmmm…

Warme chocolademelk, taart of koffie

Als je dan tóch bij Chocolate Company Café bent om cadeautjes te scoren, kun je meteen even genieten van een mok warme chocolademelk, stuk taart, kop koffie of blijft lekker lunchen. Kerstgevoel is hier gegarandeerd, want het café is helemaal omgetoverd in de kerstsferen. Hoe dat eruit ziet? Dat bekijk je in de onderstaande video!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.