Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de boekenwurm! 5 x boekenwinkels in Delft

Door Iris Olsthoorn 29 augustus 2020

Boeken, wij kunnen ze met stapels tegelijk verslinden. Spiksplinternieuw of tweedehands voor een fijn prijsje, bij de verschillende boekenwinkels in Delft vind je altijd wel iets naar je smaak. Ook áltijd goed als cadeautje, natuurlijk. Wij zetten vijf fijne en bijzondere boekhandels in Delft voor jullie op een rijtje.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Omslag

Zet een stap binnen bij de Omslag en je weet meteen dat je in een boekhandel staat. Op elke vierkante centimeter van het winkeltje liggen boeken en er hangt zo’n typische geur van boeken. Hoewel de winkel niet groot is, kun je er uren snuffelen als je zou willen. En dat soort voorpret is toch minstens net zo leuk als het lezen zelf, vinden wij! Mocht je niet kunnen kiezen, staat eigenaresse Trude klaar om je te helpen.


Meer over Boekhandel de Omslag Delft ontdekken?

Boekhandel de Omslag Delft boekhandels

Gesloten10:00 - 18:00

Wijnhaven 16, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Second Story

Foto: Second Story Delft, via Facebook

Een nieuwe dosis leesvoer hoeft niet duur te zijn. Bij Second Story op het Vrouwjuttenland koop je alles tweedehands. De nadruk van deze winkel ligt op literatuur en Engelse boeken, maar ze verkopen ook spelletjes en boeken over bijvoorbeeld filosofie of archeologie.


Meer over Second Story ontdekken?

Second Story boekhandels

Gesloten11:00 - 17:30

Vrouwjuttenland 25, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Paagman

Paagman Choorstraat Boekhandel

Twee jaar geleden veranderde boekhandel Huyser zijn naam in Paagman. Wat er echter niet is veranderd, is het enorm diverse aanbod. Van kinderboek tot kookboek en van historische roman tot Engelse fantasy, ze hebben het allemaal bij deze winkel op de hoek van de Choorstraat.


Meer over Boekhandel Paagman Delft ontdekken?

Boekhandel Paagman Delft boekhandels

Gesloten09:30 - 18:00

Choorstraat 1, Delft

Bekijk meer:boekhandels

The Readshop Kempers

boekhandel kempers delft
Johan Kempers

Kleine kans dat je The Readshop Kempers niet kent, want de zaak zit al tachtig (!) jaar in Delft en heeft op veel verschillende locaties gezeten. Tegenwoordig vind je ze in de Hoven Passage, zo halverwege het overdekte deel. De winkel gaat al jaren van vader op zoon. Inmiddels runt Johan, de kleinzoon van oprichter Herman, de boek- en kantoorvakhandel.


Meer over The Read Shop Kempers ontdekken?

The Read Shop Kempers boekhandels

Gesloten09:00 - 18:00

Troelstralaan 43-47, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Bul Super

Bul Super Stripwinkel Delft
Peter Ottens in Bul Super

Een keer zin in iets anders dan een dikke roman? Dan is een bezoekje aan Bul Super in de Breestraat een aanrader. Deze winkel ligt vol met nieuwe en antieke Nederlandstalige stripboeken. Alle bekende reeksen worden er verkocht, maar ook een heleboel verhalen die je waarschijnlijk nog niet kent. Leuk voor als je een klein cadeautje zoekt, maar ook de echte verzamelaars komen er aan hun trekken.


Meer over Stripboekhandel Bul Super Delft ontdekken?

Stripboekhandel Bul Super Delft boekhandels

Gesloten12:00 - 18:00

Breestraat 20, Delft

Bekijk meer:boekhandels

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.