5 winkels die Delft nóg leuker zouden maken (volgens ons dan, hè)

Door Iris Olsthoorn 17 juli 2018

Laat het duidelijk zijn: we houden van Delft. Maar soms missen we toch wat tijdens het shoppen in de stad. Daarom zouden wij best graag willen dat deze winkels naar Delft komen. Gewoon omdat ze zo leuk zijn. Verder zijn we niet veeleisend hoor. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

IKEA Home/Giftshop

Foto: IKEA

Het is superfijn dat we een IKEA in Delft hebben, maar als je éven snel een boodschapje wilt doen tijdens je shoprondje is de locatie niet echt op loopafstand. Daarom zouden wij wel een IKEA in de binnenstad willen. In Utrecht was er tijdens de kerstperiode vorig jaar al een soortgelijke, tijdelijke winkel met kleinere producten die je normaal in het magazijn vindt (denk aan glazen, vazen, lampen en andere woonaccessoires). Wij zouden dat wel een leuke permanente toevoeging vinden aan ons binnenstad-aanbod. Ah toe, IKEA? 

De Pindakaaswinkel

pindakaaswinkel
Foto: De Pindakaaswinkel

Je houdt ervan of je vindt het drie keer niks: pindakaas. Wij behoren tot de eerste categorie en daarom zouden wij De Pindakaaswinkel wel in Delft willen zien. De Pindakaaswinkel houdt het niet alleen bij de pinda, maar verkoopt maar liefst tien smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van dadel en kaneel, of kokos en zeezout? Het is ook nog eens best gezond om van deze smeersels te genieten, want de meeste smaken zijn suikervij, worden gemaakt zonder palmolie en zijn zoutarm.

In Delft kan je de potjes al krijgen bij de verkooppunten Van Maanen en bij Boerderijzuivel & Meer. Maar stel je voor: een hele winkel vol pindakazen voor echte pindabazen – dat klinkt toch hemels?

Stroopwafel Conceptstore

ANP

Alles met stroopwafel is fantastisch: of het nu in de vorm van kruimels, ijs of een wafel is. Bij onze collega’s in Utrecht lazen we over een Stroopwafel Conceptstore (die overigens nog open moet gaan) maar we zijn NU al fan! Want naast gewone stroopwafels heb je hier ook varianten met karamel zeezout en witte chocolade. Alle wafels worden natuurlijk ter plekke gebakken met verse karamel. Man, we hebben nu al trek. Wanneer komt deze zaak naar Delft?

Sissy Boy

Toegegeven: de kleding en woonaccessoires van Sissy Boy zijn niet bepaald goedkoop, maar mooi zijn ze wel. Zodra we hier binnenkomen, willen we het liefst alles kopen. Want dat ene jurkje is écht een tijdloos item voor in de kledingkast en van dat fotolijstje wordt onze huiskamer beslist een stuk mooier. We willen dan eigenlijk wel zo’n grote winkel als op de Beurs in Rotterdam zodat we meteen alles kunnen shoppen. Da’s niet te veel gevraagd, toch?!

Anne & Max

Anne en Max
Foto: Anne & Max, locatie Amsterdam Oud-west

Anne & Max is een superhippe koffiezaak die al in meerdere steden zit, maar nog niet in Delft. We horen je denken: nóg een koffietentje?! Ja. Voor deze leuke zaak maken we graag een uitzondering. Wat Anne & Max zo leuk maakt? De sfeer is er heerlijk ongedwongen, je er terecht kan van ontbijt tot borrel en de huisgemaakte taarten en high tea is om van te smullen!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.