5 dingen waar je op moeten letten bij het kiezen van een nieuwe bril

Aangeboden door DIJCK2 22 januari 2019

Zijn de borden langs de weg niet meer leesbaar of wil je niet afhankelijk zijn van je contactlenzen? Dan is het tijd voor een bril! Alleen is een bril uitzoeken wel een aardige klus. Hij moet écht goed zijn, want je hebt hem tenslotte elke dag op. Bij DIJCK2 weten ze dat als geen ander en daarom geven ze vijf handige tips waarmee je de perfecte bril uitzoekt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Let op de vorm

Deze bril is van Dick Moby.

Iedereen is anders. Daarom past die ene bril echt perfect bij jou, terwijl je een andere bril beter kunt laten liggen. Heb je bijvoorbeeld een hoekig gezicht, dan kun je het beste gaan voor een cateye- of ovale vorm. Een rechthoekige bril maakt je namelijk snel wat streng. Heb je een hartvormig gezicht? Dan is een pilotenbril het ideale model voor jou. De experts van DIJCK2 weten zo voor iedere gezichtsvorm de allerbeste bril uit te zoeken. Je hoeft het gelukkig niet zelf te doen!

Kies de kleur die bij je past

Deze bril is van Garrett Leight California Optical

 

Welke kleur bril je staat, is afhankelijk van je haar, ogen en huid. Als je bruin of donkerblond haar hebt, staan warme kleuren als mahonie, goud en dieprood perfect bij jou. Heb je blauwe ogen? Dan kun je het best kiezen voor een bril in een contrasterende kleur. Denk hierbij aan koper, cognac of terracotta. Mensen met een donkere huidskleur kunnen het beste gaan voor een bril in kersenrood, warmbruin of legergroen. Je merkt het wel: voor iedereen is er een andere kleur bril die goed staat. Vind je het maar ingewikkeld? Dan heb je mazzel als je naar DIJCK2 gaat, want daar hebben ze al deze kennis (en meer!) gewoon in huis.

De trends van nu

 

Welk model je ook kiest, de brillen van DIJCK2 zijn helemaal on trend. Op dit moment zie je bijvoorbeeld veel brillen die retro, minimalistisch, doorzichtig, of rond zijn. Iedere trend is bij DIJCK2 vertegenwoordigd door een eigen merk. En hoe groot (of klein) je portemonnee ook is: er zit altijd een montuur bij die je leuk vindt.  

Kies de juiste glazen

Deze bril is van Mykita

 

Of nou ja: laat de adviseurs van DIJCK2 de beste glazen voor je uitkiezen. Er is namelijk heel erg veel mogelijk. Ontspiegeld, Crizal Sapphire coating, Varilux-X… Bij DIJCK2 worden de brillenglazen helemaal op maat voor je gemaakt. Afhankelijk van jouw kijkvermogen, manier van bewegen en kijken, je pupilafstand, maar ook jouw levensstijl. Zit je vaak achter een computer of ben je juist veel in beweging? Daar wordt rekening mee gehouden. Daarnaast houdt de opticien of optometrist er ook rekening mee hoe vaak je de bril gaat gebruiken. Als je hem alleen nodig hebt voor naast je contactlenzen, dan heeft DIJCK2 al een enkelvoudige bril op sterkte voor € 98,-. Ga je hem dag in, dag uit dragen? Dan kun je beter kiezen voor een bril met Varilux X-glazen. Deze worden helemaal op maat gemaakt. Hiermee zie je scherp op elke afstand met vloeiende overgangen tussen veraf en dichtbij.

Zit hij lekker?

Yes! Je hebt je bril uitgekozen. Hij past perfect bij je en je ziet alles weer haarscherp. Klaar is Kees, zou je denken! Nou, nee. Wanneer je jouw bril gaat ophalen, is het heel belangrijk dat de bril comfortabel zit. Je hebt je nieuwe accessoires als het goed is toch iedere dag op. Knelt de bril niet? Of zit hij te los? Geef goed aan bij de medewerkers van DIJCK2 hoe je de bril vindt zitten. Zij kunnen de bril bijstellen zodat hij perfect zit. Ook als je na de aankoop nog vragen hebt of de bril weer opnieuw wilt laten bijstellen, kun je gewoon bij DIJCK2 naar binnen stappen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DIJCK2 Meer over DIJCK2 ontdekken?

DIJCK2 opticiens

Nu open09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Oude Langendijk 2, Delft

Bekijk meer:opticiens
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.