4 simpele kledingtips voor mannen

Aangeboden door Steendam Herenmode 4 april 2018

Het is lente, dus tijd om je kledingkast weer aan te vullen met nieuwe kleren! Geen idee wat je dit seizoen moet aantrekken om er modieus uit te zien? Steffan van Steendam Herenmode tipt vier kledingcombinaties die je zó aan kunt trekken.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor op het werk

“De kleuren van deze kledingcombinatie contrasteren, maar dat is juist mooi”, vertelt Steffan. “De broek is lekker luchtig en daarmee perfect voor een wat warmere dag op het werk. Het koraalrode van de broek komt ook terug in de overhemden, waardoor het geheel mooi bij elkaar staat.”

Steendam Herenmode kledingwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:00

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Voor een avondje in de kroeg

“Deze combinatie wordt door de gilet echt even anders-dan-anders. Hij is stoer doordat er een klein kleurverschil in de stof zit. De broek maakt de outfit nog krachtiger. Echt iets voor een avondje in de kroeg! En is zo’n gilet niets voor jou? Dan kan je die ook príma weglaten.”

Voor een warme zomerdag

“Een warme zaterdagmiddag op het terras voor de boeg? Pak deze broek, sneakers en één van de T-shirts uit de kast en je bent er helemaal klaar voor”, zegt Steffan. “Als je goed kijkt, zie je dat de T-shirts allemaal bijzondere prints hebben: het shirt rechtsboven is bedrukt met veertjes en op de variant eronder staan motjes. Dat maakt deze combinatie nét wat sprekender.”

Voor een typische voorjaarsdag

“Er zijn veel van die typische voorjaarsdagen waarop het dan koud, dan warm is. Wanneer het zo’n dag is, doe je deze kleren aan! Doordat je de trui combineert met een polo, kun je makkelijk switchen tussen trui en korte mouw. Het kraagje van de polo zorgt dat je er wel netjes uitziet, maar niet té. En die pastelkleuren? Ook die zijn helemaal van dit seizoen.”

Al deze kledingstukken zijn te koop bij Steendam Herenmode, dus je bent na één winkel helemaal klaar voor de zomer. Makkelijker kunnen we het niet maken!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.