3 x deze originele kerstcadeautjes koop je gewoon in Delft

Aangeboden door Georg Jensen Damask 26 november 2018

Zit je al te malen over welk cadeau je moet kopen voor je schoonmoeder/tante/zusje? Geen nood! Kookwinkel Georg Jensen heeft superveel toffe producten die leuk zijn om cadeau te geven. En natúúrlijk zijn ze gewoon te koop in Delft.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Chique versiering voor de kerstboom

Ieder jaar brengt het Deense merk Georg Jensen een serie met kandelaars, vazen en versiering uit voor de kerst. Stuk voor stuk zijn ze verguld met zilver of goud. “Een van die items is een echt verzamelstuk”, weet Paul van Georg Jensen. “Dit is een versiering die prachtig mooi is in de kerstboom. Het ornament van dit jaar is een vogeltje onder een maretak en is verkrijgbaar in zilver of goud.”

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Je kunt de producten uit de kerstserie ook online bestellen; dat doe je hier. 

Sfeervol tafelkleed

Tijdens het kerstdiner is het mooi als het hele plaatje klopt: van het servies tot de gerechten en natuurlijk een mooi tafelkleed. Neem je er eentje van Georg Jensen Damask, dan weet je zeker dat het met dat tafelkleed wel goed zit. “De kleden van dit merk worden nog echt geweven”, legt Paul uit. “De kleuren zitten in het kleed verwerkt en zijn er niet op gedrukt. Hierdoor heb je er járen plezier van. We hebben ze ook in een speciale kersteditie.”

Unieke woonaccessoires

Als je dit jaar iets onder de boom wilt leggen dat écht bijzonder is, zijn de glazen kandelaars, schalen of waxinelichthouders van het merk Kosta Boda een aanrader. De producten van dit merk worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen door Scandinavische kunstenaars. Denk je nu: dat is vast schrééuwend duur? Dat valt reuze mee. Voor €15,95 heb je de waxinelichthouder van de foto al!

Georg Jensen Damask speciaalzaken

Nu open09:00 - 18:00

Choorstraat 28, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.