Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

12 x originele kledingwinkels in Delft

Door Iris Olsthoorn 6 augustus 2020

In Delft hebben we maar weinig grote winkelketens. Ja, een H&M: maar Zara of Forever21 kom je hier niet tegen. Maar dat is eigenlijk een grote zegen, want dat betekent meer ruimte voor originele kledingzaken. Kleine kans dat je iemand tegen het lijf loopt die hetzelfde aanheeft als jij als je bij deze leuke winkeltjes gaat shoppen. We geven je twaalf shoptips!

Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: ga je op pad? Hou je dan aan de regels van het RIVM en kijk ook goed welke regels de zaken hanteren.

Bij Marlies

Bijna iedere Delftenaar kent Bij Marlies wel, en terecht. De kledingwinkel voor vrouwen heeft inmiddels twee zaken, schuin tegenover elkaar. Bij de winkel op de Beestenmarkt en de winkel op de Molslaan koop je trendy kleding voor alle leeftijden. Veel items worden door Marlies zelf ingekocht in Parijs, veel merken die je terug ziet in de winkel komen uit Scandinavië. Dus waar je ook heen gaat, je komt met iets moois naar buiten!


Meer over Bij Marlies Delft ontdekken?

Bij Marlies Delft conceptstores

Gesloten10:00 - 17:30

Beestenmarkt 13, Delft

Bekijk meer:conceptstores

O’Donna

Bij O’Donna aan de Molslaan kun je als fashionliefhebber je ogen uitkijken. De winkel verkoopt veel bekende merken die je niet snel in andere winkels tegenkomt, zoals Cookie Culture, G-Maxx, Rebelz, Goosecraft, Ltb, Just Female en Dante6. Je vindt er naast kleding ook leuke schoenen en accessoires. Wedden dat je niet zonder aankoop de deur uit loopt!


Meer over O♥Donna ontdekken?

O♥Donna kledingwinkels

Gesloten10:30 - 17:30

Molslaan 12, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Ray Brandstore

Ray van Uffelen, Ray Brandstore
Ray van Uffelen in zijn winkel

Bij Ray Brandstore aan de Wijnhaven kunnen mannen en vrouwen terecht voor een héle nieuwe, hippe outfit, want behalve jeans, shirts en overhemden verkopen ze hier ook schoenen. Je vindt hier merken als Samsoe&Samsoe, Hub en het duurzame Kings of Indigo.


Meer over Ray Brandstore ontdekken?

Ray Brandstore kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Wijnhaven 15, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Nox

Foto: NOXwear

NOX in de Choorstraat is een heerlijke winkel voor vrouwen die van niet té veel poespas houden. NOX verkoopt vooral ‘streetwear’, wat betekent dat de kleding er niet alleen leuk uitziet, maar ook comfortabel zit. Super populair zijn de zomersandalen en schoentjes van het merk Yokono. Eigenaresse Tessa zoekt ze eigenhandig uit. De schoentjes komen maar één keer per jaar binnen, dus wie wil moet snel zijn.


Meer over NOX fashion and streetwear ontdekken?

NOX fashion and streetwear kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

CHoorstraat 13a, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Xris

xris delft

Als je binnenstapt bij Xris, valt het meteen op: de kleding en accessoires zijn ingedeeld op kleur. Links spotten we groene jurken, T-shirts, kettingen en oorbellen. Rechts zien we alles in het rood en achterin de winkel is een behoorlijk grote afdeling met blauwe items. Xris is toegankelijk voor veel mensen. De maten gaan van S tot en met XXL en de prijzen liggen laag. Voor €44,99 heb je bijvoorbeeld al een broek en een armbandje kost €3,99.


Meer over Xris ontdekken?

Xris kledingwinkels

Molslaan 9, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Instore Conceptstore

Alle kleding die bij Instore Conceptstore hangt is door eigenaressen Melanie en Denise zelf uitgezocht. Dit resulteert in een originele, vrolijke collectie die er duur uitziet maar dat (hoezee!) niet is.


Meer over Instore Conceptstore ontdekken?

Instore Conceptstore conceptstores

Gesloten10:00 - 18:00

Voldersgracht 18, Delft

Bekijk meer:conceptstores

SUP-R

SUP-R Delft

SUP-R is eigenlijk niet echt een kledingwinkel te noemen, want er gebeurt veel meer. Er wordt zowel heren-, dames- als kinderkleding verkocht maar ook een heleboel (woon)accessoires, grappige cadeautjes en beautyproducten. En als klap op de vuurpijl kan je er ook nog eens ontbijten en lunchen in de zaak of in de prachtige terrastuin.


Meer over SUP-R Delft ontdekken?

SUP-R Delft bars

Geopend09:00 - 18:00

Wijnhaven 9, Delft

Bekijk meer:bars

Art & Casey

Foto: Art & Casey Delft

Hou je van vintage, maar niet van oud? Ga dan even langs bij Art & Casey. Je vindt er schattige jurken met bijpassende schoenen die splinternieuw zijn maar je wel het gevoel geven dat je even in de jaren ’50 bent beland.


Meer over Art & Casey Delft ontdekken?

Art & Casey Delft kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Burgwal 17, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Steendam Herenmode

steendam herenmode

Deze is voor de mannen! Wil je er piekfijn uitzien? Dan is Steendam Herenmode de winkel voor jou. Van casual outfit tot stijlvol kostuum, Steendam heeft het. Je kunt er onder meer terecht voor de merken Blue Industry, Cavallaro, Profuomo, Vanguard en State of Art.


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

No13

NO13 delft

Bij NO13 kan je shoppen je als je net even wat chiquer voor de dag wilt komen. Jurkje, nette schoenen en dat afgetopt met een keurig jasje: je zoekt het er zo bij elkaar. Extra fijn: mocht je er zelf niet uitkomen, dan heeft de winkel ook een personal shopper service.


Meer over No13 Delft ontdekken?

No13 Delft kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Oude Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Casual Lifestyle

casual lifestyle

Bij Casual Lifestyle is shoppen net alsof je bij de buurvrouw op bezoek bent: er staat een grote koffietafel en het motto van eigenaren Kees & Nancy is ‘niets moet, alles mag’. In deze winkel koop je zowel vrouwen- als mannenkleding. Dames kunnen bij Casual Lifestyle terecht voor merken als Tom Tailor, Yaya, Opus, Cavallaro, MAC en Summum. De merken voor mannen zijn onder meer Tom Tailor, Cavallaro, MAC en Haze & Finn.


Meer over Casual Lifestyle ontdekken?

Casual Lifestyle kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Molslaan 1, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Dinmar Fashionstore

jan-kooijman-dinmar-fashion-store
Jan Kooijman na een shopsessie bij Dinmar Fashionstore

Wil je in dezelfde kleding lopen als een BN’er? Ga dan shoppen bij Dinmar Fashionstore! Regelmatig komen hier bekende Nederlanders winkelen. Dat is niet zo gek, want eigenaren Marcel en Jandino kopen kleding in van leuke, vaak onbekende merkjes. Je loopt er dus geheid origineel bij!


Meer over DINMAR fashion store ontdekken?

DINMAR fashion store kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Oude Langendijk 3, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

 

Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.