3 redenen waarom een baan als masseur onwijs leuk is

Aangeboden door QoQo Massage Delft 10 september 2017

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een nieuwe baan: QoQo Massage heeft masseurs nodig! En denk nu niet meteen dat dit niks voor jou is omdat je geen opleiding hebt, want die kan je gewoon intern krijgen. Naast die super toffe opleiding zijn er nog wel meer redenen waarom een baan als masseur super leuk is:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je maakt andere mensen blij

Iedereen die bij jou komt, is toe aan wat ontspanning. Maar na een behandeling door jou loopt die persoon weer zwevend de deur uit! Dat blijkt ook wel uit de reviews die klanten QoQo Massage geven. Zo schreef één van hen: ‘Jeetje, wat was het lekker! Wel pijnlijk, maar lekker. Dankjewel, Simon!’ De volgende keer kan dit dus zomaar over jou gaan.

Je doet kennis op over het menselijk lichaam

Als masseur bij QoQo Massage krijg je een interne opleiding. Je leert dan alles over het menselijk lichaam en verschillende spieren. Daarnaast leer je ook hoe je moet masseren volgens de Tuina en Shiatsu methodes. Deze zijn allebei afkomstig uit traditionele Chinese medische therapieën en worden toegepast bij QoQo Massage.

Door masseren blijf je zelf mentaal en fysiek in balans

Masseren is hard werken, maar zorgt er ook voor dat je zelf ‘zen’ blijft. Zo wordt niet alleen de ander blij, maar jij ook! Klinkt als een perfecte job, toch? Bekijk hier de vacature en reageer meteen.

QoQo Massage Delft massagesalons

nu gesloten10:00 - 00:00

Papsouwselaan 232

Bekijk meer:massagesalons
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door QoQo Massage Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie