Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je zien: Delftenaar Daan testte zes bekende ijssalons in zijn eigen ijstest [video]

Door Iris Olsthoorn 26 juli 2019

De ijssalons schieten als paddenstoelen uit de grond in Delft. Heel logisch dus als je keuzestress krijgt, want waar is het ijs nu het lekkerst? Om je een handje te helpen ging Daan Dekker op pad en onderwierp hij  zes bekende ijssalons aan zijn eigen test. 

Eerder deed Daan al eens zijn eigen oliebollentest. Net als toen, koos hij zes adressen uit om te testen. Gehuld in een outfit dat zeer goed bij de temperaturen van deze week past, ging hij langs Otelli, Beaart, IJs&Zo, Luciano, De Lelie en Pavarotti Dolce. Overal at hij twee smaken: een aardbeienijsje én een bijzonder smaakje. Alle ijssalons kregen vervolgens  twee cijfers van Daan: één voor de zitgelegenheid (want, minstens even belangrijk als de smaak) en een voor het ijs. En zoals je je misschien van de oliebollentest nog kunt herinneren, weet Daan het weer allemaal prachtig aan elkaar te praten.

Winnaar(s)

Alle adressen krijgen van Daan een goed cijfer voor hun ijs. We hadden ook niet anders verwacht! Eigenlijk kan je dus overal terecht voor lekker ijs (sorry, dus toch nog keuzestress!) Maar, zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn. Volgens Daan steekt er één ijsmaker toch een beetje bovenuit. Weten welke? Dat zie je in het filmpje!

Meer over ijs in Delft

Lekker nieuws: Luciano heeft een tweede ijssalon geopend op de Markt

Precies op tijd voor het warme weer! We hebben er een nieuw adresje bij in de binnenstad waar je een...
ijsbaron van bokhoven

Van Bokhoven ijs is terug in Delft: ‘Ik gebruik de recepten van mijn vader’

Smacht jij nog steeds wel eens naar een bosbessenijsje van ijssalon Van Bokhoven op de Boterbrug? Da...

Er opent een chocolaterie en ijssalon in De Hoven en dit is wanneer

Zou zeggen Chocolaterie Leonidas zit al jaren in winkelcentrum De Hoven. Maar binnenkort vind je de ...

adv.