Show hier je boks skills en win – jawel – een boxer

Aangeboden door Steendam Herenmode 17 april 2019

Weet jij wel hoe je een flinke optater geeft? Kom dan deze week je boks skills laten zien bij Steendam Herenmode. Er staat een boksbal in de zaak (je weet wel, zo’n ding als op de kermis) waar je keihard tegen moet slaan. Boks je hard genoeg? Dan win je een boxer van A-dam Underwear!

Je moet het wel weer met beleid doen, want alléén als je 333, 555, 777 óf 999 punten scoort, win je. Arjan van Steendam Herenmode demonstreert even hoe het werkt:

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzonder merk

De boksbal staat tot en met 23 april in de winkel, dus zorg dat je voor die tijd langs gaat. Val je niet in de prijzen? Dan is het alsnog een goed idee om een boxer (of twee, drie) mee te nemen, want ze zien er leuk uit én hebben een bijzonder verhaal. “A-dam Underwear is een Nederlands bedrijf dat werkt met biologisch katoen en verantwoord wordt geproduceerd”, vertelt Arjan. “Door het kopen van zo’n boxer doe je dus ook iets goeds voor het milieu. Maar zelf word je er ook blij van, want ze zitten hartstikke lekker. Binnenkort krijgen we ook zwemshorts binnen van dit merk: die worden gemaakt van gerecylede visnetten. Dat is toch fantastisch?”

Fiks meteen nieuwe zomerkleren

Als je trouwens toch bij Steendam Herenmode bent om je boks skills te laten zien, kun je meteen winkelen voor je zomergarderobe. De winkel hangt vol met mooie polo’s, korte broeken en kleurrijke overhemden. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan deze kant-en-klare outfits:

strellson delft

7 x leuke voorjaarsoutfits voor mannen

Winterkleren worden langzamerhand écht te warm en dus is het tijd voor iets nieuws. Geen zin in eind...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steendam Herenmode. Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Nu open09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.