Oeps: brandkraan spuit half uur lang keihard water in de Coenderstraat

Door Iris Olsthoorn 7 november 2018

De bewoners van de Coenderstraat zullen wel vreemd opgekeken hebben dinsdagnacht: rond 02.00 uur ging er ineens een brandkraan on the loose. Een half uur lang spoot het ding met een flink harde straal water de straat in. Dat zag er best gek uit:

Tekst loopt verder onder de video. 

Delft – Een flinke spuiter zorgde in de nacht van dinsdag op woensdag voor een flink waterfestijn op de Coenderstraat in Delft. De brandkraan voor een aantal woningen spoot een half uur lang water. De oorzaak was het loslaten van een slang die eraan vast gekoppeld was…Meer info en foto's op onze website; District8.net

Posted by district8.net on Tuesday, 6 November 2018

 

De brandkraan ging kapot doordat een slang losliet. Dat zorgde voor een groot waterballet. Studenten uit de straat maakten van de spontane wildwaterbaan gebruik door er allerlei objecten op te laten varen, zegt District8.

Gelukkig kon de brandweer van Den Hoorn de kraan dichtdraaien. Waterbedrijf Evides moest midden in de nacht aan de bak om de kraan te repareren. Gelukkig is de nasleep van het waterfestijn beperkt gebleven: huizen en de straat hebben geen waterschade.

 

Meer over

Nieuws Video

adv.