Moet je zien: koeien deden de koeiendans bij Hoeve Biesland [video]

Door Iris Olsthoorn 16 april 2019

Menig Delftenaar was een beetje bedroefd toen bekend werd dat Hoeve Biesland dit jaar geen koeiendans voor het grote publiek organiseerde. De koeien zelf trokken zich daar natuurlijk niets van aan, want de dames gingen alsnog gewoon dansend naar buiten! Hoeve Biesland was zo lief om het filmpje daarvan te delen op Facebook, zodat we toch een beetje kunnen genieten van dit vrolijke spektakel. 

Ieder voorjaar zijn de koeien maar wat blij als ze na een winter op stal weer de wei in mogen. In al hun enthousiasme gaan ze er zelfs een beetje van dansen. De koeien van Hoeve Biesland doen dit normaal onder toeziend oog van veel mensen. Maar omdat er dit jaar een grote verbouwing plaatsvindt bij de boerderij, werd het dansje dit jaar in besloten kring gedaan. Gelukkig voor ons heeft filmmaker Rommert Schrijver het festijn gefilmd. Ga er maar even goed voor zitten!

KOEIENDANS 2019

K O E I E N D A N SPrecies 3 weken geleden gingen onze dames de wei in! Dit jaar zonder groots publiek maar we hebben er een geweldig filmpje van gemaakt zodat jullie thuis kunnen mee genieten van de koeiendans!Gemaakt door: Rommert Schrijver

Posted by Hoeve Biesland on Monday, 15 April 2019

 

Vorig jaar zag de koeiendans er zo uit:

koeiendans Gwenyth Janssen Lok

Zondag gingen de koeien dansend naar buiten en zo zag dat eruit

Na een lange, koude winter mochten de koeien van Hoeve Biesland afgelopen zondag weer naar buiten. D...

 

adv.