Afvallen, maar tóch dat patatje kunnen eten: zo doe je dat

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 15 maart 2019

Heb je al weet-ik-hoeveel diëten geprobeerd maar blijven die pondjes maar aan je heupen plakken? Dan is het tijd om er écht mee aan de slag te gaan. De personal trainers van BMFITT zorgen ervoor dat je afvalt en vervolgens nog slank blijft ook. Personal trainer Bart vertelt hoe ze dat voor elkaar krijgen.

Training

“Wij werken met drie pilaren: training, voeding en coaching. Met dit als basis leren we je een nieuwe levensstijl die je levenslang kunt volhouden.” Bij de trainingen van BMFITT staat efficiëntie voorop. “We maken een schema dat bij jou past om zo tot het optimale resultaat te komen. Tijdens de training letten we ook op je houding. De plek waar jij zwakker bent, geven we aandacht waardoor die sterker wordt. We krijgen met regelmaat te horen dat mensen geen last meer hebben van hun rug of flexibeler zijn geworden in heupen of schouders. Daar zijn we trots op!”

Voeding

“De mensheid heeft nog nooit zoveel diëten gevolgd als in de afgelopen dertig jaar en toch worden we alleen maar dikker. Dat werkt dus niet!” Wat dan wel werkt? “Een normaal, gezond voedingsschema met de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Je mag van mij eten wat je wilt, zo lang het maar in balans is. Dus dat patatje in het weekend is prima, als je de rest van de week maar gezond eet.”

Coaching

Als jij dolgraag wilt afvallen maar altijd stress hebt, is het lastig om je doel te bereiken. “Daarom is coaching één van dingen die we bij BMFITT heel belangrijk vinden”, zegt Bart. “We helpen je als je last hebt van slaapproblemen, stress of iets anders dat het bereiken van jouw doel in de weg staat. Dat in combinatie met de juiste training en voeding zorgt voor een geweldig resultaat.”

Je kunt bij BMFITT terecht voor een gratis intake. Lijkt dat je wel wat? Maak dan een afspraak via de onderstaande oranje buttoon.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft. Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.