Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je in oktober wilt beginnen met afvallen

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 14 oktober 2019

Loop je sinds de zomervakantie met het plan om gezonder te eten en meer te sporten, maar is het bij de eerste pepernoten in de soep gelopen? Dan is het advies van personal trainer Silvana van BMFITT: start nú met een gezonde levensstijl. Dan heb je er tijdens de feestdagen profijt van.

“Juist deze periode is het makkelijk om van een gezonde en bewuste levensstijl een gewoonte te maken: je zit in je normale ritme en wordt niet afgeleid door vakanties en feestdagen. Wij leren je nieuwe gewoontes. Het duurt even voor die in je systeem zitten, maar daarna wil je niet meer anders.” Dat betekent niet dat je de feestdagen straks moet doorkomen op een blaadje sla en een glas water. “Wij leren juist wat je moet doen om te zorgen dat je geen kilo’s aankomt tijdens kerst en oud en nieuw, maar je wél kunt genieten van lekker eten en drinken. Geloof mij: dat doen we zelf ook!”

Creëer je eigen, gezonde voedingspatroon

Klinkt perfect, maar hoe doen Silvana en haar team dat dan? “Bij ons is balans het allerbelangrijkst. Je krijgt geen pillen of strakke voedingsschema’s: de trainer leert jou wat gezond eten is. De personal trainer is expert op het gebied van voeding, maar jij bent dat op het gebied van je eigen leven. Samen maak je een eigen voedingspatroon dat makkelijk in te passen is in je leven. Op die manier hou je het vol, óók tijdens de feestdagen.”

Trainen

Silvana en haar collega personal trainers helpen je natuurlijk niet alleen met je voedingspatroon, ze gaan ook met je sporten. Silvana vertelt: “Onze trainingen zijn gebaseerd op de Big Five. Dat zijn oefeningen waarbij je hele lichaam getraind wordt. Hiermee bereik je duurzaam resultaat.”

Wil je zelf ervaren hoe het is om te trainen met BMFITT? Neem dan contact op voor een gratis intake. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.