Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom jij nú wil sporten bij Fitness & Health Club Delft

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft 14 september 2020

Een beetje extra bewegen is goed voor je. Zelfs nu we niet meer hoeven te trainen voor een killer beach body is het belangrijk om fit te blijven. Met het herfstweer in aantocht is het fijn om te kunnen sporten in een prettige sportschool. Waar je nog even kan blijven hangen voor een bakkie en een praatje, of de sauna in kan duiken.

Bij Fitness & Health Club Delft houden ze goed rekening met alle coronamaatregelen, zodat jij zo veilig mogelijk kan sporten. “We hebben een goede luchtverversing”, vertelt Lisette. “Bij binnenkomst moet iedereen zijn handen desinfecteren en er staan overal desinfectiemiddelen voor tijdens het sporten. Je kan hier voldoende afstand van elkaar houden, omdat we apparaten hebben geblokkeerd. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar tijdens de groepslessen, maar dankzij ons reserveringssysteem verloopt dit allemaal soepeltjes.” Jij kan dus met een gerust hart gaan sporten en leden Dirk, Maaike en Paul vertellen waarom je nou juist bij deze sportschool jezelf in het zweet wil werken.

Maaike sport graag bij Fitness & Healthclub Delft

Bewuste keuze

Maaike (41) sport al meer dan zes jaar bij Fitness & Health Club Delft. “Zes jaar geleden ben ik echt bewust op zoek gegaan naar een goede sportschool. Ik had van drie sportscholen de recensies gelezen en ben bij alle drie een weekje gaan proefsporten. Uiteindelijk vond ik Fitness & Health Club het prettigst. Je kan er makkelijk parkeren, er is een bemande receptie én er is een groot aanbod van groepslessen.” Op zaterdagochtend maakt ze graag een praatje met de andere leden. “Ja”, zegt ze lachend. “Vier jaar geleden dronk ik een theetje na de Zumba met wel een errug leuke vent. Dat theeetje werden meer theetjes en een half jaartje later gingen we op onze eerste date. Inmiddels wonen we alweer twee en een half jaar samen.”

Persoonlijke begeleiding

Dirk (43) sport hier drie keer in de week en het liefst overdag, doordeweeks. “In eerste instantie had ik Fitness & Health Club Delft uitgezocht omdat het in de buurt is. Dan kon ik minder makkelijk regen als excuus gebruiken om niet te gaan sporten”, lacht Dirk. Het blijkt een goede keus te zijn. “Ik ben echt superblij met de persoonlijke begeleiding die ik hier krijg. Voor maar een paar euro per maand extra krijg je een heel trainingsschema. Dit werkt voor mij echt perfect. Ik heb een sleutel gekregen van de sportschool. Hierop staan persoonlijke sportschema’s die ik kan volgen. Deze sleutel kan je op (bijna) elk apparaat invoeren. Je krijgt dan te zien op welk apparaat je moet trainen voor het beste resultaat. Eens in de zoveel tijd doen ze een fitmeting om te kijken of je vooruitgang boekt. Dit werkt supermotiverend.”

fitness health club delftGezelligheid

Voor Paul is het simpel. “Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Iedereen is vriendelijk en het voelt als mijn tweede huis. Ik volg hier graag de groepslessen en drink daarna altijd nog een bakkie aan de bar. Ik kom hier drie keer per week, dus dan vind ik het belangrijk dat ik me welkom voel.”

Ben jij enthousiast geworden? Als je zelf wilt ervaren hoe het is om te sporten bij Fitness & Health Club Delft, kan dat! Via de onderstaande button kun je meer informatie aanvragen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fitness & Health Club Delft. Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Gesloten07:00 - 22:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

 

adv.