Voor wie toe is aan iets anders: 5 x bizarre sporten in Delft

Door Anne-Meike van den Berg 29 mei 2017

Heb jij al zó vaak een hardlooprondje Delft gedaan dat je ‘m voortaan blind kan rennen? Of kom je tijdens een bezoek aan de sportschool niet verder dan de loopband? Misschien is het dan tijd voor totaal andere sportieve uitdaging. Wij zetten vijf originele sporten in Delft voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Floorball

Uhm, floorball…? Ja, dat is een soort ijshockey maar dan in een sportzaal, met kunststof sticks en een zachte plastic bal met gaten erin. En nee, waar die gaten voor zijn weten wij eerlijk gezegd ook niet. Maar bij de Blue Falcons in Delft weten ze er wél alles van!

Blue Falcons Delft sportcentra

Mekelweg 8-10, Delft

Bekijk meer:sportcentra
Floorball
Foto: ANP

Ultimate Frisbee

Dus jij vindt jezelf heel wat als je tijdens een dagje strand soepeltjes je frisbee aan het overgooien bent? Probeer dan eens ultimate frisbee, een teamsport waarbij het de bedoeling is de frisbee in de eindzone van de tegenstander te vangen. Leuk feitje: bij ultimate frisbee is er geen scheidsrechter, de spelers moeten dus zelf zorgen voor de nodige fair play.

Force Elektro sportcentra

Mekelweg 8-10, Delft

Bekijk meer:sportcentra
Ultimate Frisbee Delft
Foto: ANP

What’sUp?

Foto: Siem de Jong Funsports

Zin in een sportief en origineel rondje Delftse grachten? Ga SUPpen! Oftewel: al staand op een surfplank door de gracht peddelen. En dat is nog niet zo makkelijk…voor je het weet lig je in het water.

Siem de Jong Funsports sportcentra

nu gesloten09:00 - 18:00

Buitenwatersloot 351, Delft

Bekijk meer:sportcentra

XCore

Klinkt als een foute film, maar XCore is toch echt een intensieve workout om je spieren flink te trainen. En dat gebeurt met een, komtie: XCO-Trainer. Dat is een buis gevuld met grit. Waarom? Nou, door het grit van deksel naar deksel te bewegen ontstaat een reactive impact waardoor het bindweefsel in en rondom je spieren extra wordt getraind. Dus dat.

Active Health Center Ypenburg sportcentra

nu gesloten08:00 - 22:00

Kleveringweg 33, Delft

Bekijk meer:sportcentra

WaterBootCamp

Lekker relaxt een paar baantjes zwemmen? Niet tijdens de WaterBootCamp bij zwembad Kerkpolder. Tijdens de workout in het water is het keihard bikkelen om je conditie te verbeteren en spierkracht op te bouwen. Maar dan mag je daarna wel bijkomen onder de zonnebank.

Zwembad Kerkpolder Delft zwembaden

Kerkpolderweg 1, Delft

Bekijk meer:zwembaden
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport