Tip! Hier in Delft raak jij je coronakilo’s weer kwijt

Aangeboden door NumberOne Personal Training

We kennen allemaal de befaamde coronakilo’s en willen er ook graag weer van af. Soms lukt dat gewoon niet zo makkelijk en dan is het fijn als iemand je hierbij helpt. Bij NumberOne Personal Training ben je aan het juiste adres. De trainers in deze personal training studio doen er alles aan om jou weer goed te laten voelen.

Je zit niet lekker in je vel en neemt een abonnement op een sportschool. Aan het begin ben je supergemotiveerd, maar na een tijdje voel je de motivatie afzwakken. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je precies moet doen en raakt stiekem een beetje verveeld. Uiteindelijk ga je niet meer. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Kenny, eigenaar van NumberOne vertelt: “We horen bovenstaand verhaal (bijna) altijd als mensen binnenkomen. Zelf ben ik oud-marinier. Ik weet als geen ander hoe je moet presteren, júist onder moeilijke omstandigheden zoals druk of verveling. Het draait allemaal om de juiste mindset en daar kunnen wij heel goed mee helpen.”

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ervaren en professionele trainers

De trainers van NumberOne Personal Fitness zijn ervaren en hebben allemaal een opleiding gedaan op het gebied van sport. “We zijn de grootste (en mooiste) personal training studio van Delft zijn en geven op ieder vlak professionele begeleiding: training, voeding én mindset. Alle trainers zijn opgeleid en hebben hun eigen manier van training geven. We kijken altijd welke aanpak bij jou past. Hierdoor kunnen we je nog beter helpen”, vertelt Kenny.

Of je nu op zoek bent naar voedingsadvies van een diëtist of gericht wilt sporten met een personal trainer: bij deze studio ben je aan het juiste adres. “Wij koppelen je aan de trainer die het best aansluit bij jouw doelen.”

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Lovende recensies

Goed, we nemen het graag aan van Kenny. Maar we horen natuurlijk nóg liever ervaringen. Als we Ineke zien uitpuffen in de lounge, maken we van de gelegenheid gebruik om haar aan de tand te voelen. “Je krijgt veel persoonlijke aandacht en de trainingen zijn heel afwisselend. Ik train hier nu al twee jaar en heb nog nooit dezelfde workout gedaan. De trainers zijn niet alleen gezellig maar ook nog eens supergoed. Ik ben enorm tevreden.”

Héél veel kilo’s kwijt

Ook op Google zijn er veel goede recensies te vinden. Zo zegt Marijn: “Ik heb afgelopen jaar met veel plezier bij NumberOne getraind. Meteen bij het intake gesprek werd er doorgevraagd en kreeg ik een spiegel voorgeschoteld. Het personeel is uitstekend in hun vak en weten je tot het uiterste te drijven. Resultaat mag er zijn, ik ben 28 kg kwijt. Ook de sfeer bij NumberOne is fijn. De trainers en eigenaar zijn erg professioneel en toegankelijk. Ik ben ze dankbaar voor hun goede begeleiding en het veranderen van mijn leefstijl.”

Ook Marco is heel wat kilo afgevallen. Hij zegt in zijn recensie: “Mijn doel was om gezond af te vallen. Het resultaat na 7 weken trainen met Yoeri: ruim 10 kilo kwijt. NumberOne heeft mooie, ruime zalen en apparaten. Maar het belangrijkste is de persoonlijke aandacht. Afwisselende oefeningen op maat gemaakt, continue wat vaker, zwaarder, sneller, maar altijd in de gaten houden wat je aankan. Steeds de grenzen opzoeken, maar niet (te ver) erover. Wat ik goed merk is dat ze je echt iets willen meegeven waar je de rest van je leven mee vooruit kan. Het is niet alleen maar beulen, maar ook de uitleg, de psychologie en het waarom. Kan deze club absoluut iedereen aanraden.”

Gratis fitheidstest

NumberOne Personal Training heeft verschillende fitnessprogramma’s. Op deze website lees je meer over deze mogelijkheden. Ook kun je je aanmelden voor een gratis fitheidstest. Zo krijg je indruk van jouw algehele conditie.NumberOne Personal Training

5,0
(19)

Burgemeestersrand 198b, 2625 NZ Delft

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “Wie wordt amateurscheidsrechter van het jaar: stem nu op jouw favoriete Delftenaar”

Wie wordt amateurscheidsrechter van het jaar: stem nu op jouw favoriete Delftenaar

Aangeboden door ARAG

Ga naar “Weg met stress! Kenny: ‘Het is tijd om jezelf op nummer één te zetten’”

Weg met stress! Kenny: ‘Het is tijd om jezelf op nummer één te zetten’

Aangeboden door NumberOne Personal Training

Kenny Oosterhoff van NumberOne Personal Training in Delft helpt bij stress en burn-out-klachten
Ga naar “Gaaf! Zo ontdek je Delft op een sportieve en unieke manier”

Gaaf! Zo ontdek je Delft op een sportieve en unieke manier

Aangeboden door KLM Urban Trail Series

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis”

HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Visstoof met prei tomaat € 1,19”

Visstoof met prei tomaat € 1,19

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “JUMBO BOERENKOOL, HUTSPOT, ANDIJVIE, ZUURKOOL OF KRUIMIGE AARDAPPELEN 1+1 gratis”

JUMBO BOERENKOOL, HUTSPOT, ANDIJVIE, ZUURKOOL OF KRUIMIGE AARDAPPELEN 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting”

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

 • De Klerk
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Twee rechterhanden gezocht!”

Twee rechterhanden gezocht!

 • Kunstwacht
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Medewerker Bedrijfsrestaurant”

Medewerker Bedrijfsrestaurant

 • Tempo-Team
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night”

Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night

 • De Waag
 • 4 februari 2023

Topper

Ga naar “Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!”

Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!

 • 38CC
 • T/m 19 feb

Topper