Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sporten met een blessure of gezondheidsklachten: met deze personal trainers kan het wél

Aangeboden door Koster Sportclub 20 september 2019

Als je niet lekker in je vel zit of een (permanente) blessure hebt, zul je niet zo snel de sportschool induiken. Toch is het mogelijk om met die klachten aan de slag te gaan. Orthomoleculair therapeut Pauline en fysiotherapeut (i.o.) Gregory werken allebei bij Koster Sportclub als personal trainer. Zij kunnen je helpen om ondanks je klachten tóch te bewegen. Wedden dat je hierna beter in je vel zit?

Pauline legt uit wat ze doet als orthomoleculair therapeut en personal trainer. “Ik stem de training af op jouw hormoonhuishouding en eventuele gezondheidsklachten.” Als je hormonen niet in balans zijn, kun je last krijgen van allemaal nare klachten. “Denk aan acné, angst, vermoeidheid, overtollig vet… Dat kan allemaal wijzen op een disbalans.” Hoe krijgt Pauline je hormonen weer in orde, dan? “Ik kijk onder meer naar je voedingspatroon en gezondheidsklachten van nu én uit het verleden. Er is dus geen symptoombehandeling, zoals in de reguliere zorg vaak gedaan wordt. Samen draaien we de film terug en zo ontdek ik waar de disbalans kan zitten. Door gezond te eten, te trainen en soms een aanvulling met supplementen, pak ik het hele pakket aan. Hierdoor ga je beter in je vel zitten én verlies je gewicht.”

Fysiotherapie en personal training

Wil je jezelf graag fysiek verbeteren en ook weten waarom je iets doet? Dan is Gregory de personal trainer die je zoekt. Door zijn achtergrond in de fysiotherapie heeft hij een andere denkwijze dan menig personal trainer en dit merk je tijdens de trainingen. “Details zijn belangrijk en daarom besteed ik hier veel aandacht aan in mijn oefeningen. Op deze manier heb ik mijn eigen manier van trainen ontwikkeld en doe ik iets waar ik 100% achter sta.”

Voor elk doel geschikt

Je kunt ervoor kiezen om alleen te trainen met Pauline of Gregory, maar een combinatie van beiden kan ook. “We kijken samen welke aanpak het beste past bij jou. We begeleiden mensen naar verschillende doelstellingen, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, definitie en allerlei uiteenlopende gezondheidsklachten. Dit kan op hormonaal gebied zijn, maar ook voor revalidatie na bijvoorbeeld een operatie.”

Wil je zelf eens trainen met Pauline of Gregory? Maak dan hieronder meteen een afspraak!


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Geopend08:00 - 15:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.