Sporten in een warmtecabine is supergoed voor je: dit is waarom

Aangeboden door bbb health boutique Delft 8 januari 2019

Heb je ooit wel eens gehoord van sporten in een warmtecabine? In zo’n cabine wordt het superwarm (zo’n 50 graden!) waardoor je snel én effectief sport. Benieuwd waarom het goed voor je is? We zetten het voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weinig kans op blessures

bbb health boutique

De workouts in de warmtecabine doe je liggend. Hierdoor heb je minimale belasting op je knieën, heupen of andere blessuregevoelige gedeeltes van je lijf. Verder doe je alle oefeningen onder begeleiding, dus je voert ze sowieso goed uit. De kans op blessures is dus heel klein!

bbb health boutique Delft sportscholen

Nu gesloten09:00 - 13:00 |17:00 - 21:00

Kristalweg 27, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Het is leuk!

Vind je het fijn om lekker in je eentje te sporten? Dat kan, want je krijgt bij bbb health boutique een eigen sportschema dat past bij jouw doel. Als je liever meedoet met een groepsles, kan dat ook. Er zijn verschillende lesjes die je kunt volgen, zoals bbb30 (gericht op de buik, billen en benen), hot HIIT, hot yoga, hot pilates en balance.

Snel resultaat

bbb health boutique warmtecabine

Heel belangrijk als je gaat sporten: resultaat! Als je gaat sporten in de warmtecabines van bbb, kun je er zeker van zijn dat dat goed komt. In de cabine wordt het 50 graden celcius waardoor je razendsnel vet verbrandt. Daarnaast raak je afvalstoffen kwijt doordat je veel transpireert. Verder kijken de coaches van bbb niet alleen naar je sportschema, maar ook naar je voeding en leefstijl. Een supereffectieve combinatie!

Het duurt maar een half uur

Geef het maar toe: als je het druk hebt, is sporten het eerste dat je skipt. Maar je moet wel een héél volle agenda hebben om een workout bij bbb health boutique te missen, want het duurt maar een half uur. In de warmtecabine is dat half uurtje wél heel effectief. Door de warmte moet je lichaam harder werken én is een warming-up overbodig. Je staat zo weer buiten!

Je kunt het gratis uitproberen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Je kunt bij bbb health boutique Delft een gratis proefles volgen. Dan kun je zelf ervaren hoe het is om te sporten in een warmtecabine. Vraag hier meteen een proefles aan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.