Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Personal training in Delft: bij deze trainers moet je zijn

Aangeboden door Beachfit Genetic Personal Training 10 mei 2019

Als je van alles hebt geprobeerd om slanker, fitter of gezonder te worden en niets helpt, is personal training misschien iets voor jou. De personal trainers van Beachfit in Delft hebben al meer dan tien jaar ervaring. Ze weten daardoor als geen ander hoe jij je doel kunt bereiken, wat dat ook is.

beachfit2Dit is hoe personal training werkt bij Beachfit

Het eerste wat personal trainers Gül en Emina doen, is kijken naar je doel. Wil je spieren opbouwen, slanker worden of juist trainen voor een specifieke uitdaging? Aan de hand daarvan wordt je voedings- en trainingsschema bepaald. Die zijn beide op maat gemaakt. Je voedingsschema kan maandelijks wisselen als dat nodig is, de training is elke keer anders. Emina vertelt: “Tijdens de training krijg je persoonlijke aandacht. Ik vertel welke oefening je moet doen: je hoeft zelf dus niet te bedenken welke oefening je nu eens zal doen. Verder is de kans op blessures minimaal, omdat we in de gaten houden of je de oefening goed doet.” De trainingen worden gegeven bij sportschool SportsArt op de Industrieweg. Hier kun je naast de personal training ook zelf komen sporten.

beachfit2 personal training delftHet resultaat is blijvend en dit is waarom

Is je doel behaald? Dan kun je natuurlijk gewoon personal training blijven volgen bij Beachfit. De meeste mensen willen niet meer anders! Maar ook als je zelf aan de slag gaat in de sportschool, zit het er dik in dat je het resultaat vast houdt. Hoe dat komt? Gül legt het uit: “Als je bij ons traint, gaan we je levensstijl veranderen. Dat doen we door dicht bij jouw manier van leven te blijven. Op basis van wat je nu eet, kijken we naar een gezonder alternatief. Op die manier leer je binnen je vertrouwde leven gezonder eten. Zelfs als je een zakenman bent en een paar keer per week uit eten gaat, kun je nog gezond leven: je moet er alleen slim mee omgaan. Dat leren wij aan onze klanten. Als je daarnaast blijft sporten, hou je het vol.”

beachfit2Klanten over Beachfit

Ben je benieuwd hoe anderen de personal training bij Beachfit ervaren? Nou, goed! In 2018 zijn ze verkozen tot ‘Beste personal trainer van Zuid-Holland’ en ook op Google hebben ze vijf sterren. Hoe dat komt? Sharon traint bij Beachfit en omschrijft het als volgt: “Ik ben sinds een maand drie keer per week aan het trainen met Emina. Het verschil is echt enorm! Niet alleen val ik gemiddeld één kilo per week af, ook mijn houding is verbeterd en mijn lichaam begint een mooiere vorm te krijgen. Emina zorgt ervoor dat trainen leuk wordt!”

Maak een afspraak

Denk je nu: dat wil ik ook?! Dat kan! Via de onderstaande oranje button kun je contact opnemen met Beachfit voor meer informatie en een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beachfit Genetic Personal Training. Meer over Beachfit Genetic Personal Training ontdekken?

Beachfit Genetic Personal Training sport en bewegen

Gesloten07:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.