Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x personal trainers in Delft

Aangeboden door Onze partners 8 januari 2019

Sporten en gezond eten, het hoort er allemaal bij tegenwoordig. Maar als je wekelijks de sportschool bezoekt en nog steeds niet weet wat een ‘dumbbell’ of een ‘lunge’ betekent, dan is het hoog tijd voor hulp. Hulp in de vorm van een personal trainer, welteverstaan. Hier in Delft kan je (onder andere) terecht: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

BMFITT Personal Trainer Delft

BMFITT Personal Trainer Delft

De personal trainers van BMFITT Personal Trainer Delft laten je een paar keer per week flink zweten in hun personal trainingsstudio. Ze werken met vier pilaren: trainen, voeding, coaching en volhouden. De trainers leren je de grammatica van goede voeding en training. Daarnaast coachen ze je ook op andere gebieden in je leven, zoals slaap en stress. Het uiteindelijke doel is een verandering die je de rest van je leven volhoudt. Wil je zelf ervaren hoe het is om te sporten met BMFITT Personal Trainer Delft? Maak dan een afspraak voor een gratis intake.


Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

Number One Personal Training

NumberOne personal training
Foto: NumberOne personal training
NumberOne personal training
Foto: NumberOne personal training

Trainer Kenny is ontzettend gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jij je binnen no-time weer gezond voelt en er natuurlijk ook zo uit ziet. Hij helpt je met trainen en met je voedingspatroon. Kenny heeft verschillende programma’s in petto, zoals een Fit 4 Wedding programma. Handig voor als je er graag op je állerbest uit wilt zien tijdens je bruiloft.


Meer over NumberOne Personal Training ontdekken?

NumberOne Personal Training sportscholen

Op aanvraag

Burgemeestersrand 198b, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Switch for Life

switch for life
Olaf met een van zijn bijzondere sporttools

Ben je al jaren lid van een sportschool, maar zit je nog steeds niet lekker in je vel? Wat je dan nodig hebt, is persoonlijke aandacht, motivatie en een trainingsprogramma dat bij je past. Personal trainer Olaf van Switch for Life kan je hierbij helpen. Naast training geeft Olaf je ook passend voedingsadvies, zodat je nog sneller je doel behaalt. De trainingen vinden plaats bij Fitness & Healthclub Delft. Maar als je liever thuis of buiten wil trainen, kan dat ook.


Meer over Switch for Life ontdekken?

Switch for Life sportscholen

Geopend08:30 - 21:00

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

InTopShape

intopshape personal training
Foto: Facebook InTopShape

De naam zegt het al: als je in topvorm wilt komen, kan je hier terecht. Want trainen werkt natuurlijk veel beter met een stok achter de deur in de vorm van een personal trainer. Heb je écht geen zin om in je in je eentje kapot te zweten? Dan kan je ook met je partner of je buddy samen trainingen volgen. Naast personal training geeft InTopShape ook burn-out coaching.


Meer over InTopShape – Personal training ontdekken?

InTopShape – Personal training sportscholen

Op aanvraag

Papsouwselaan 291 , Delft

Bekijk meer:sportscholen

JRPT

Heb je een abonnement bij Basic-Fit? Ook dan kun je een personal trainer nemen, want JRPT geeft training bij het filiaal op de Leeuwenstein in Delft. De trainers kunnen je helpen om nog fitter te worden of juist af te vallen. En ben je toe aan een (sport)massage? Dan ben je bij JRPT aan het goede adres.


Meer over JRPT ontdekken?

JRPT sport en bewegen

Op aanvraag

Leeuwenstein 8, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.