Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hè, hè: bij deze personal trainer bereik je écht resultaat

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 11 januari 2019

Sporten is goed voor je. Zover was je waarschijnlijk zelf ook al. Maar eenmaal in de sportschool heb je waarschijnlijk geen flauw idee wat je moet doen om je doel te bereiken. Daarom is het tijd voor personal training! De trainers van BMFITT Personal Trainer Delft weten als geen ander hoe je jouw doel bereikt én het resultaat behoudt. We vertellen hoe dat komt.

Wanneer je gaat sporten bij BMFITT Personal Trainer Delft, moet je niet denken dat je op een loopband wordt gezet en that’s it. De trainers werken volgens vier pilaren die ervoor zorgen dat je écht resultaat krijgt. We vertellen wat dit zijn:

1. Training

Bij BMFITT train je niet in de sportschool, maar in een aparte studio. Hier krijg je persoonlijke aandacht en kun je in alle privacy trainen. Is het voor de training tóch belangrijk dat je gebruik maakt van apparaten uit de sportschool? Dat is geen probleem: BMFITT is gevestigd in sportschool SportsArt. Naast de personal training krijg je ook een abonnement én trainingsschema waarmee je hier onbeperkt kunt sporten.

De trainingen van BMFITT zijn gebaseerd op de Big Five. Dat zijn geen exotische diersoorten, maar oefeningen waarbij je hele lichaam getraind wordt. Hiermee bereik je duurzaam resultaat. Zelf ervaren? Neem dan meteen contact op voor een gratis intake.

2. Voeding

Wist je dat voeding voor 80 tot 90 procent bepaalt welk resultaat jij behaalt met de training? Daarom is voeding zo’n belangrijk onderdeel van personal training. Je krijgt geen pillen of strakke voedingsschema’s: de trainer leert jou wat gezond eten is. De personal trainer is expert op het gebied van voeding, maar jij op het gebied van je eigen leven. Samen met hem of haar maak je een eigen voedingspatroon dat makkelijk in te passen is in je leven. Op die manier hou je het vol!

3. Coaching

De trainers van BMFITT Personal Trainer Delft hebben op alle gebieden opleidingen gevolgd. Denk aan leeftstijlcoaching, gewichtsconsulent en voedingscoaching. Tijdens de training dragen ze hun kennis over aan jou, zodat jij je nieuwe gewoontes kunt volhouden. De trainers kijken overigens niet alleen naar wat je eet en hoe je traint: ook als je veel stress hebt, of slecht slaapt heeft dit invloed op het resultaat. Als het nodig is, helpen ze je daar ook bij.

4. Volhouden

De personal training gaat door tot jij je doel hebt behaald. Maar nu moet je het ook nog volhouden… Daar zijn de programma’s van BMFITT op gericht! Je leert nieuwe gewoontes aan op het gebied van sporten en eten, zodat de resultaten duurzaam zijn. Je krijgt een nieuwe leefstijl en die onderhoud je met plezier!

Wil je weten wat de personal trainers van BMFITT voor jou kunnen doen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. Dat kan via de oranje button hieronder.Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft

sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.