Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Olaf is personal trainer: ‘mensen boeken resultaat bij mij’

Aangeboden door Switch for Life 31 oktober 2019

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat geeft Olaf training. Dat hij het zo druk heeft, is niet gek. “Mensen komen naar mij toe omdat ze van anderen horen dat ze resultaat boeken met mij als personal trainer.” Hoe dat komt? Lees snel verder!

Veel mensen trainen met Olaf omdat ze gewicht willen verliezen, maar dat is absoluut niet de enige reden. “Er zijn ook klanten die aan hun conditie willen werken of fysieke klachten hebben waar ze hulp bij zoeken”, vertelt Olaf. “Ik vind het mooi om te zien hoe mensen weer vertrouwen krijgen in hun lichaam omdat ze zich fitter voelen. Als ze me vertellen dat ze konden voetballen met de jongens zonder te hijgen of in de bergen konden wandelen zonder spierpijn, word ik daar echt blij van.”

switch for life
Olaf met een van zijn bijzondere sporttools

De training is altijd anders

Olaf geeft zijn trainingen bij sportschool Fitness & Health Club Delft. Dit betekent niet dat je aan allerlei apparaten moet hangen. “Zeg nou zelf: hoe vaak duw jij in het dagelijks leven 30 kilo naar boven? Waarschijnlijk nooit. Daarom doen we oefeningen waar je in het dagelijks leven fitter en stabieler van wordt. Ze zijn heel gevarieerd: de ene keer pak ik er een elastiek bij en de volgende training komt er een grote buis tevoorschijn waar je een oefening mee mag doen.”

Bokstraining

Wil je écht eens iets anders doen? Olaf geeft ook bokstraining. “Het is een hele leuke, afwisselende training. We starten met een warming-up, waarna ik je een aantal bokstechnieken leer. Vervolgens krijg je bokshandschoenen aan, houd ik een stootkussen vast en mag je gaan slaan”, vertelt Olaf. “Je leert dat boksen meer is dan alleen hard meppen, je werkt ook aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld hartstikke spannend om überhaupt te slaan, dan gaan we daar eerst mee aan de slag. Veel mensen denken: dit doe ik wel even een uurtje, maar aan het einde ben je echt uitgeput.”

vijitha-switch-for-life-weddingfit
Vijitha ging van maat 36 naar maat 34 met Olaf

Strak in pak of jurk

Als je ten huwelijk bent gevraagd en wat strakker in je trouwjurk of -pak wilt zitten, kan Olaf je ook helpen. “Met het WeddingFit programma kan ik je tot zes weken voor de bruiloft in shape krijgen. Maar hoe eerder je begint, hoe beter: dan kun je je outfit aanpassen op je nieuwe lijf. Ik ga je niet alleen helpen door met je te sporten, maar maak ook een voedingsschema voor je. Zo bereik je nóg sneller resultaat.”

Vragen? Stel ze!

Welke training je ook kiest, een ding is zeker: je boekt geheid resultaat. Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact op: Olaf maakt graag tijd voor je. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Switch for Life ontdekken?

Switch for Life sportscholen

Geopend08:30 - 21:00

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.