Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze personal trainer bereik je resultaat en dit is hoe dat komt

Aangeboden door Koster Sportclub 18 mei 2019

Zit je niet lekker in je vel, ben je moe, heb je last van acne of andere nare klachten? Het kan zomaar zijn dat je hormoonhuishouding niet in orde is. Pauline is personal trainer én orthomoleculair therapeut bij Koster Sportclubs. Ze stemt je training en voedingsschema af op jouw hormoonhuishouding en eventuele gezondheidsklachten. Hoe dat werkt, legt ze uit.

“Als je hormonen niet in balans zijn, kun je nóg zo hard trainen maar bereik je geen resultaat”, vertelt Pauline. “Als orthomoleculair therapeut kijk ik onder meer naar je voedingspatroon en gezondheidsklachten van nu én uit het verleden. Ik doe dus geen symptoombehandeling, zoals in de reguliere zorg vaak gedaan wordt. Samen draaien we de film terug en zo ontdek ik waar de disbalans kan zitten. Door gezond te eten, te trainen en soms een aanvulling met supplementen, pak ik het hele pakket aan. Hierdoor ga je beter in je vel zitten én verlies je gewicht.”

Je gezondheid staat voorop

Als je traint met Pauline, is niet alleen het sporten belangrijk. “De nadruk ligt op wat je eet. Hoe we nu eten, is heel anders dan wat onze voorouders aten. Dat is één van de redenen waarom je hormonen uit balans kunnen raken. Ik adviseer mensen zoveel mogelijk onbewerkt voedsel te nemen. Denk bijvoorbeeld aan mager vlees en gevogelte, vis, eieren, groenten, noten, fruit, bessen en zaden. Dit zorgt voor een lagere bloeddruk, en een stabiele bloedsuiker. Een positief bij-effect kan zijn dat je gewicht verliest, maar dat is niet het belangrijkste. Je gezondheid staat voorop!”

Training met fysiotherapeut

Natuurlijk wordt er ook getraind. “Die training geef ik samen met Gregory, hij is fitnessinstructeur en fysiotherapeut (i.o). Samen gaan we je helpen je doelstelling te behalen. Dat kan van alles zijn: gewichtsverlies, spieropbouw, strakker worden en allerlei uiteenlopende gezondheidsklachten. Dat doen we door persoonlijke aandacht en op maat gemaakte sport- en voedingsprogramma’s.”

Wil je zelf ervaren hoe het is om te trainen met Pauline en Gregory? Maak dan hieronder meteen een afspraak!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koster Sportclub. Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Gesloten08:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.