Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé student! Hier krijg je dikke korting op je sportabonnement

Aangeboden door Koster Sportclub 17 augustus 2019

Tussen het studeren, borrelen en colleges volgen door is het óók belangrijk om fit te blijven. Zo’n abonnement op de sportschool kan behoorlijk in de papieren lopen. Bij Koster Sportclubs hebben ze daar iets op bedacht: je krijgt als student een lekkere korting op je abonnement. Hierdoor kun je al sporten voor €15,95 per maand!

Normaliter kost een jaarabonnement €26,95 per maand. Ben je student, dan kost het €17,95. Vind je het prima om alleen overdag te sporten? Dan betaal je €15,95 in plaats van €21,95 per maand. Dat scheelt €72,- per jaar! Op elke abonnementsvorm krijg je als student een lekkere korting. Je kunt kiezen uit een abonnement voor een maand, drie maanden, zes maanden of twaalf maanden.

Dit kun je doen bij Koster Sportclubs

Als je gaat sporten bij Koster Sportclubs kun je krachttraining doen, groepslessen volgen of gewoon zorgen dat je conditie op peil blijft. Ieder lid krijgt een trainingsschema om te gebruiken in de zaal: je wordt dus niet aan je lot overgelaten. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de sauna en een lichaamsanalyse laten doen om je vorderingen te volgen.

koster sportclubsGoede sfeer

Behalve dat je bij Koster Sportclubs lekker kunt trainen voor een fijne prijs, vinden veel sporters de sfeer hier erg fijn. Er is een leuke mix van studenten, ouderen, fitte en wat minder fitte mensen. Hierdoor voelt iedereen zich thuis.

Gratis proefweek

Lijkt het je wat om bij Koster te sporten? Maak dan gebruik van de gratis proefweek! Je kunt die aanvragen via de onderstaande oranje button.


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Geopend08:00 - 15:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.