‘Gewoon’ gezond leren eten en sporten leer je met deze cursus in Delft

Aangeboden door Switch for Life 8 september 2017

Je kent het vast: in de vakantie heb je je íets te enthousiast vergrepen aan ijsjes en biertjes op het terras en nu zitten er een paar kilootjes bij. Wil je er vanaf, maar heb je geen zin om het zoveelste dieet uit te proberen? Doe dan vanaf vrijdag 15 september mee met een cursus van personal trainer Olaf Gosses, waarbij je leert hoe je gezond eet en sport. 

En nee: het is geen dieet. “Dat is precies de reden waarom het werkt”, vertelt Olaf. “We gaan vier weken lang aan de slag met een leefstijlverandering. Je leert wat gezond eten is met gewone producten. In deze cursus geen linksdraaiende yoghurt, maar gewoon kwark met fruit. Naast de wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer een uur moet je ook gaan trainen, maar daarin wordt je begeleid. Gemiddeld vallen deelnemers zo’n vier kilo af.”

Gezonde recepten

Verder leer je tijdens de cursus hoe je lichaam werkt en wat voeding met je lijf doet. “Bij de cursus komt een cursusboek met gezonde recepten, zodat je weet wat je kunt maken. Maar we houden zeker ook ruimte voor je eigen inbreng. Je wordt je eigen voedingscoach.”

Hier is het

Ben je geïnteresseerd? Kom dan vrijdag om 19.00 uur naar de informatie-avond bij Fitness & Health Club Delft of geef je op via [email protected]!

Switch for Life sportscholen

nu gesloten08:30 - 15:30

Papsouwselaan 291

Bekijk meer:sportscholen
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Switch for Life en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie