Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fit in no time! 4 x dit zeggen klanten over personal training BMFITT

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 4 oktober 2020

Sporten is goed voor je. Zover was je waarschijnlijk zelf ook al. Maar eenmaal in de sportschool heb je waarschijnlijk geen flauw idee wat je moet doen om je doel te bereiken. Daarom is het tijd voor personal training! De trainers van BMFITT Personal Trainer Delft weten als geen ander hoe je jouw doel bereikt én het resultaat behoudt. Vier klanten die je voorgingen, vertellen waarom ze fan zijn.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Topbegeleiding

Anne Aarts (28) sport al drie jaar bij BMFITT. Ze begon met één keer in de week personal training, maar als snel werd dit twee keer per week. “Ik ben echt een fanatieke sporter. Ik doe al jaren aan wedstrijdzwemmen en drie jaar geleden wilde ik graag krachtoefeningen gaan doen. Vooral om sterker te worden en sneller met zwemmen. Ik had geen idee hoe ik de krachtoefeningen goed moest uitvoeren, maar daar hielp het team van BMFITT mij uitstekend bij. Ze hebben verschillende trainers die elk hun eigen specialisatie hebben. Zo kan je met al je vragen hier terecht. Ook qua voeding weten ze veel. Ik heb hier een basis gelegd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken voor een gezond sportlijf.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft. Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

Met simpele tips een groot verschil

Martijn Rentmeester

Martijn Rentmeester (32) is sinds juni begonnen met personal training bij BMFITT. “Ik ging altijd wel naar de sportschool, want een fit en gezond lijf vind ik belangrijk. Maar na een aantal maanden zag ik weinig resultaat en hield ik gedesillusioneerd weer op. Met personal training word je vooruitgang goed in de gaten gehouden. Het is ook echt belangrijk dat je een oefening goed uitvoert. Ik krijg tips waar ik nog nooit rekening mee had gehouden”, vertelt Martijn. “Ik was me nooit zo bewust van het belang van gezonde voeding. Soms blijft Bart er maar over doorgaan, maar hij heeft wel mijn ogen geopend. Ik hou nu in een app bij wat ik eet. Door kleine aanpassingen in mijn voeding, boek ik al een groot verschil. Nooit nagedacht over dat scheutje olie waar ik mijn groentes in bak, maar op de calorieteller tikt het aardig aan. Je kan sporten wat je wil, maar als je niet ook op je voeding let gebeurt er vrij weinig met je lichaam.

Hier werkt het wel

Frank Rademaker

Frank Rademaker sport al drie jaar bij BMFITT en is niet van plan om te stoppen. “Ik begon met twee doelen bij BMFITT. Om mijn conditie weer op pijl te krijgen en om kilo’s kwijt te raken. Het is me allebei gelukt”, vertelt hij trots. “Tijdens de lock-down begin dit jaar, ging ik het sporten zelfs missen. Nou, dat had ik van me levensjaren niet gedacht.” Frank is maar liefst 20 kilo kwijt geraakt met hulp van Bart en zijn team. “Er is altijd tijd voor een lolletje, zo houden ze het sporten leuk. Drie jaar geleden voelde ik tijdens de kennismaking gelijk een klik en die is er nog steeds, ook met de rest van het team. Ze weten niet alleen veel, maar je merkt dat zij zelf ook plezier beleven aan het werk. Het is een hele fijne en positieve sfeer.”

Doelen bereiken

Foto: Unsplash

Samantha Broeckaert (23) heeft één doel en dat is 10 kilo afvallen om in haar bruidsjurk te passen. Daar komt de hulp van Bart goed bij van pas. “Ik heb al vaker aan van die apparaten gehangen in de sportschool, maar altijd zonder resultaat. Voor mijn huwelijk moest het wel lukken. Ik ben inmiddels al meer dan acht kilo kwijt”, vertelt Samantha enthousiast. “Met alleen sporten kwam ik er niet, ik moest ook echt wat aan mijn voeding doen. Dat vond ik in het begin zwaar, maar het is me wel gelukt. Je kan wel zeggen dat mijn levensstijl is veranderd dankzij Bart, dat had ik op eigen kracht nooit gered! Op de bruiloft ga ik waanzinnig genieten, maar daarna ga ik gewoon weer verder met sporten en gezond eten.”

Enthousiast geworden? Kijk snel wat BMFITT voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.