Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sportschool is voor de achtste (!) keer verkozen tot beste van Delft

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft 11 december 2019

Het is bijna geen nieuws meer, zó vaak is Fitness & Health Club Delft al verkozen tot beste sportschool van Delft. Sinds 2011 draagt de club deze titel. Manager Lisette: “Het is heel gaaf dat leden ons zo positief waarderen.”

Dutch Fitness Awards houdt elk jaar een verkiezing voor de beste sportschool van een stad, provincie én van Nederland. Leden geven rapportcijfers voor de prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en mate waarin ze hun doelen behalen bij de sportschool. Deze drie punten zijn bij Fitness & Health Club allemaal dik in orde, waardoor ze de prijs voor Delft opnieuw in de wacht hebben gesleept.

fitness health club delftBlijven verbeteren

“Dit is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet”, vertelt Lisette. “We zijn altijd bezig om onze sportschool te verbeteren. Zo hebben we afgelopen jaar nieuwe cardioapparaten geplaatst, waardoor je kunt Netflixen terwijl je op de loopband staat. Maar we hebben ook nieuwe krachtapparatuur neergezet waarmee je meer spieren tegelijkertijd traint. Daarnaast zorgen we met elkaar voor een goede sfeer. Dat zie je terug in het ledenbestand: hier komt iedereen, van jong tot oud.”

Ervaar het zelf!

Wil je zelf ervaren hoe het is om te sporten bij de beste fitnessclub van Delft? Vraag dan een gratis dagpas aan via de onderstaande oranje button.


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Geopend07:00 - 22:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.