Deze hippe sportschool voor vrouwen is een hit en dit is waarom

Aangeboden door bbb health boutique Delft 16 oktober 2018

Sporten doe je tegenwoordig niet meer in een simpele sportschool, maar in een hippe ‘health boutique’. Op de Kristalweg vind je bbb, een holistische sportschool voor vrouwen waar mening Delftenaar lichaam én geest in vorm brengt. Wat bbb zo bijzonder maakt? We zochten het voor je uit. 

Sporten alsof je in Spanje bent

Bij bbb train je niet op loopbanden en step-apparaten, maar in warmtecabines waarin de temperatuur kan oplopen tot vijftig graden. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding. En het is natuurlijk lekker ontspannend! Naast de fysieke warmte zorgt bbb er ook voor dat je geestelijk op stoom komt. Wie gaat sporten bij deze holistische sportschool, krijgt een op maat gemaakt programma met coachingsgesprekken om je lichaam, maar ook je voeding en leefstijl in optimale conditie te brengen. Die combinatie van personal coaching en samen sporten met andere vrouwen, zorgt ervoor dat in vorm komen heel comfortabel is. Een bezoek aan bbb betekent een moment voor jezelf. Dat is natuurlijk extra fijn als je zwanger bent of net een kleine man of vrouw op de wereld hebt gezet!

De kleine mag mee

Als holistische sportschool zorgt bbb ervoor dat je niets te kort komt voor en na de zwangerschap. In de aanloop naar de zwangerschap wordt je op het gebied van voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling zo goed mogelijk begeleid. Is de bevalling eenmaal achter de rug, dan helpt bbb je terug in vorm op een hele leuke manier. Tijdens de bring your baby-lessen mag je de kleine meenemen. Hoe leuk (en handig) is dat?!

Hip, handig en huiselijk

Houd je van optimaal ontspannen, dan zit je bij bbb helemaal op je plek. Deze holistische sportschool aan de Kristalweg is een hit onder dames die willen sporten, shapen en afvallen in een omgeving waar alle aandacht op jou is gericht. Dat merk je niet alleen tijdens het sporten, maar ook buiten de lessen om. Drink een lekkere kop thee voorafgaand aan de les, douche in één van de chique douchecabines en gooi je natte handdoek in de daarvoor bestemde wasmand. Heb je extra begeleiding nodig, dan zit er een team aan psychologen, fysiotherapeuten en diëtistes voor je klaar. Zij helpen je maar al te graag met het balans vinden in je lijf en leven. Wat een verwennerij! Een betere plek om geestelijk en lichamelijk in vorm te blijven kunnen wij ons niet meer voorstellen.

Warmtecabines

Deze bijdrage wordt je aangeboden door bbb health boutique Delft. Meer over bbb health boutique Delft ontdekken?

bbb health boutique Delft sportscholen

Nu open18:00 - 21:30 |17:30 - 21:30

Kristalweg 27, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.