Deze 5 fitgirls sporten bij Koster Sportclubs en dit is waarom

Aangeboden door Koster Sportclub 27 november 2018

Bij de term ‘fitgirl’ denk je waarschijnlijk aan een twintiger die niets anders doet dan sporten en daarvan foto’s posten op Instagram. Maar de waarheid is dat iedereen een ‘fitgirl’ kan worden. Kijk maar eens naar deze vijf vrouwen. Zij waren helemaal niet zo sportief, tót ze gingen sporten bij Koster Sportclubs! 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Anita ziet eindelijk resultaat en is een beetje sportverslaafd

Anita wilde graag wat strakker worden, maar bij haar vorige sportschool kreeg ze dat niet voor elkaar. Toen ging ze sporten bij Koster en zag ze ineens wél verandering. “Ik kreeg een trainingsschema waarbij ik veel krachttraining moest doen. Ik zag heel snel verschil aan mijn lichaam, fantastisch! Inmiddels ben ik een beetje sportverslaafd: ik train zes tot zeven keer per week. Eigenlijk zou ik wat minder moeten sporten om mijn lijf wat rust te gunnen, maar het is zó leuk…”  

Anja traint voor een klim op de Alpe d’Huez

 

Wie zegt dat fitgirls superjong moeten zijn? Anja is 57 en méga sportief. Ze vertelt: “Ik ben al sinds 1986 lid bij Koster Sportclubs en train drie keer per week. Ik vind het heerlijk om lekker in mijn eentje te trainen en voel me hierdoor superfit.” Ze voelt zich zelfs zó fit, dat ze aan het trainen is om de Alpe d’Huez te beklimmen. “Dat doe ik om geld in te zamelen voor het KWF. Inmiddels zie je me dus niet alleen met gewichten trainen, maar ook op de loopband.” In elk geval zal ze nóóit weggaan bij Koster: “Het is een echte old school sportschool: iedereen kent elkaar en het is super gezellig. Wij hebben de leukste sportschool van Delft!”

Rexe staat bijna iedere ochtend om half 7 in de sportschool

Je moet het maar kunnen: om half 7 in de ochtend al gaan sporten. Rexe doet het vier keer per week. “Ik ben begonnen met sporten toen ik werkloos raakte. Het was best een hoge drempel om naar een sportschool te gaan. Maar toen ik bij Koster binnenkwam, voelde ik me meteen thuis. Na een tijdje vond ik weer een baan en wilde ik voor het werk gaan sporten. Dat was al om half 7. Officieel is de sportschool pas om 07.00 uur open, maar ik mag samen met wat andere mensen eerder komen. Superfijn!” 

Sandy

Drie keer per week staat Sandy zelf in de sportschool, maar een keer per week traint ze met personal trainer Pauline. “Zelf doe ik krachttraining en met Pauline train ik mijn hele lijf. Het is heel fijn om met haar te sporten: ze legt alle oefeningen heel goed uit en heeft goede adviezen. Zij geeft me ook een trainings- en voedingsschema voor de rest van de week. Ik probeer veel eiwitten te eten en daar helpt Pauline me bij. Handig!”

Alexia blijft gespierd bij Koster

Alexia heeft een eigen bedrijf waarbij het belangrijk is dat ze er goed uitziet. Daarom traint ze vier tot vijf keer per week bij Koster Sportclubs. “Het is een gezellige sportschool, echt een fijne plek om je workout te doen. Ik doe vooral krachttraining zodat ik gespierd blijf en daarnaast let ik natuurlijk ook op wat ik eet. Maar op zondag niet, hoor. Dan gaan we gewoon naar de Mac!”

Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Koster Sportclubs? Dan val je met je neus in de boter, want je sport er nu tot januari gratis! Als je liever eerst een weekje wilt uitproberen, kan dat ook. Neem hiervoor even contact op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koster Sportclub. Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Nu gesloten07:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.