Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse personal trainers verkozen tot beste van Zuid-Holland: dit is waarom

Aangeboden door Beachfit Genetic Personal Training 4 december 2019

We zijn trots op onze mede-Delftenaren Gül en Emina van Beachfit. Ze hebben de prijs voor beste personal trainers van Delft én Zuid-Holland in de wacht gesleept! In 2018 kwamen ze óók al als beste uit de bus. Gül vertelt wat hun geheim is.

Het is best bijzonder dat Beachfit alweer de eerste prijs heeft gekregen voor Delft én Zuid-Holland, want alleen onze stad zijn er al onwijs veel personal trainers. Gül vertelt: “Een aantal klanten hebben ons opgegeven voor de Dutch Fitness Awards. Vervolgens konden mensen stemmen. Dat hebben héél veel van onze klanten gedaan. Het is zo bijzonder om te merken dat mensen zo blij met je zijn.”

Motiveren

Hoe komt het dat de trainers van Beachfit zo geliefd zijn? “We boeken simpelweg resultaat. Dat is het belangrijkste doel van een personal trainer en we helpen iedereen die bij ons traint zijn doel te behalen. Buiten de resultaten geven we ze ook kennis mee over voeding en training. Maar de reden waardoor we weer als beste uitgekozen zijn, komt niet alleen door onze trainingen en de behaalde resultaten. Wij bouwen een band op. Zijn niet alleen personal trainers, maar ook die schouder, om even zich te uiten, die stok achter de deur, de geruststeller of de (spreekwoordelijke) klap op de bil. Laatst kwam iemand na twee jaar weer bij ons terug. Ze merkte dat ze in haar eentje niet zoveel resultaat boekte als bij ons. Ze voelt zich bij ons op haar gemak én sport harder.”

Nieuwe personal trainers

Door de persoonlijke aanpak krijgen Gül en Emina het steeds drukker en daarom hebben ze sinds kort twee nieuwe personal trainers aangenomen. “Ze passen bij ons. Enerzijds zijn ze supergemotiveerd om mensen hun doel te laten halen, anderzijds zijn het mensen-mensen die met iedereen overweg kunnen. Beide zijn ze professioneel kickbokser en daarnaast personal trainer. De mannen geven training vanuit hun hart en dat wordt gewaardeerd door klanten.”

Mental coach

Naast twee personal trainers heeft Beachfit nu ook een mental coach. Gül vertelt: “Als je niet lekker in je vel zit, zorgt dat ervoor dat je minder goed kunt sporten. Daarom is het mogelijk om coaching te krijgen naast de training. De coach helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling: of het nu gaat over je werk of iets anders. Ze geeft tools waarmee je verder kunt in alle aspecten van je leven.”

Stok achter de deur

Wil je ook (eindelijk) fitter en gezonder worden? De personal trainers van Beachfit helpen je graag je doel te bereiken. Door de vaste afspraken heb je een stok achter de deur om écht te gaan trainen. Tijdens de training wordt je gemotiveerd om boven je grenzen te gaan. Zo kom je verder! Naast training geeft Beachfit ook voedingscoaching. Ze adviseren wat je per dag kunt eten om zo nóg sneller je doel te behalen. Maak snel een afspraak voor een intake: dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Beachfit Genetic Personal Training ontdekken?

Beachfit Genetic Personal Training sport en bewegen

Gesloten07:00 - 22:00

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.